2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

32 بازدید | 1 پست

جدیدا هرجا که میرم هرکیو میبینم عین روانشناسا صحبت می‌کنه ولی زندگی خودش داغونه و توی مشکلات زندگی خودش مونده ولی واسه بقیه میاد مشاوره میده ، از اطرافیان یا میری بانکی ، جمعی ،مهمونی چیزی ،میری اینستا مثلا روانشناسه خودش طلاق گرفته ،اونوقت مشاوره زندگی زناشویی خوب میده به بقیه ، همه به طریقی می‌خوان بگن خیلی روشنفکر و بافهم هستن درحالی فقط صحبته و رفتاری کاملا برعکسن، مثلا میگن مهم ذات زیباس نه چهره زیبا اما خودشون رفتارشان با شخص زشت و زیبا متفاوته یا میگن تحصیل شعور نمیاره و کسی با درس چیزی نمیشه ، از طرفی خودشون بعد از سه تا بچه داشتن در پی این هست حداقل یه پیام نور هم شده مدرک بگیرن یا زندگی زناشویی رو میگن با سیاست اداره کن و با سیاست بودن مهمه اما حالا خودشون واسه شوهرش حکم یه اسلایم رو دارن که هرچی بگن چشم میگن که مبادا شوهر خیانتکارشون کش شلوارش ول بشه یهو ،یا میگن پول مهم نیست توی جمع اما هرروز درگیر اینن چجوری پولدار بشن حتی با خلاف و قاچاق و دزدی ، یا یکیشون میگه من نمازخوان هستم و پول نزول هرگز ،اونوقت خودش بخاطر نزول دادن پول ، تیلیاردر شده و ...چقد از این روشنفکریا و عین روانشناسا حرف زدنا متنفرم ...

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ولی من حرف ادما رو گوش میکنم میدونی شاید تو اون شکسته یا اون زندگی به اصطلاح داغونش تجربه ای کسب کرده که میخوادبگه بقیه مثل خودش نشن راهی که اون رفته رو تو نری مثلا چون خودش دیگه نمیتونه به عقب برگرده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲