2777
2789
عنوان

واسه چشم نخوردن باید چیکار کرد

132 بازدید | 11 پست

چند وقت دیگه میرم سر زندگی خودم ، توی تاپیکای قبلی گفتم که چقد فامیلای حسود و مزخرفی دارم ،پدر و مادر پرتوقع و حتی حسود ، بی حمایت می‌خوایم زندگی بسازیم ، بگید چیکارا کنم و چی بخرم واسه خونم یا چی بزارم که انرژی منفی و رفع حسادت و چشم نظر کنه ؟ نمیخوام زندگیم خراب بشه واقعا ،بحدی چشمشون شور هست اگر امروز یه شال خوشرنگ یا یه ظرف خریدی و دیدنش ،گفتن خوشگله و خوب شدی ، به یکساعت نکشیده مشکل پیش میاد ، در حد شدید 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

صدقه اسفند آیت الکرسی

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز یا وقتی میان؟

هرروز

وقتیم اومدن رفتن اسفند

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
هر کاری میخواین بکنین بی صدا انجام بدین خود نمایی نکنین جلو فامیل به هیچکی نگین برنامه های زندگیتون ...

نمیگیم که ، خودشون مفتش هستن ، مجردیمو خراب کردن حالا نوبت متاهلیمه

نمیگیم که ، خودشون مفتش هستن ، مجردیمو خراب کردن حالا نوبت متاهلیمه

رابطه باهاشون خیلی محدود و کم از قدیم گفتن دوری و دوستی از همه چی بهتره ولی شوهر من از شوخی میگه دوری و دشمنی   

رابطه باهاشون خیلی محدود و کم از قدیم گفتن دوری و دوستی از همه چی بهتره ولی شوهر من از شوخی میگه دور ...

خودشون به آدم میچسبن که رفت و آمد کنن 

توی تاپیکای قبلی گفتم