2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خیلی حس بدی دارم

111 بازدید | 6 پست

باخانواده ی شوهر رفتیم بیرون تعداد زیاد همه بازناشون کلی حرف و بازی و زناشون نازو قمزه خداشاهده یکی ازمردا چیزی نمیگفت،ما نشسته بودیم شوهرآشغال من رفت شاخه ی درخت توت رو تکون بده گفتم امیر ول کن تکون نده بعد سریع بااین حرف پرید ب من پیش اونا ک تو چیکار داری ب من ،ب حدی دلم شکست ازش ک خداشاهده کم مونده بود بزنم زیر گریه ب بقیه نگاه میکردم فقط حسرت تودلم بود و سوال ازخدا ک چرا من هیچ وقت اینطوری نبودم خدا

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بشین تو خلوتتون خوب باهاش حرف بزن و بفهمون ک کارش اشتباه بوده و ناراحت شدی البته اگه بفهمه نفهمید دیگه اهمیت نده اصلا چون اهميت بدی خودت عذاب میکشی بیخیال باش و با خودت عشق کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو متاهليم همين بودم پر از خسرت 

طلاق گرفتم الان باز پر از حسرتم 

خيلي از خدا دلگيرم 

به نظرم عشق زنو زنده نگه ميداره

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بخدا نیستن ،کاش این حداقل میتونست پیش بقیه فیک باشه ،بخدا همه نگاشون ب زناشون توجهشون شوهر من تازه قیافه هم گرفته بود چرا گفتی شاخه رو ول کن😕

منم تو متاهليم همين بودم پر از خسرت طلاق گرفتم الان باز پر از حسرتم خيلي از خدا دلگيرم به نظرم عشق ز ...

دقیقا ،خداشاهده انقد پر شدم یه لحژه گفتم فردا برم درخواست طلاق بدم مگه من آدم نیستم دیگه بستمه ،من بچه دارم 🥲

بشین تو خلوتتون خوب باهاش حرف بزن و بفهمون ک کارش اشتباه بوده و ناراحت شدی البته اگه بفهمه نفهمید دی ...

اومد پیشم بعد چند. ساعت گفت چیه چرا ناراحتی بهش گفتم خیلی بد باهام حرف زدی ازت ناراحت شدم گفت چرا تو بگی من نگم توچرا اونجوری ب من گفتی ول کن تکون نده😐😑درد من فقط،این نیست میدونی انقددددددد ازش پرم انقددددددازش زده شدم ک چی بگم.....