2777
2789
عنوان

که چی واقعا

69 بازدید | 11 پست

استرس بکشی که چی

درد دنیا بکشی که چی

ترس داشته باشی که چی

درس بخونی که چی 

علم پیشرفت کنه که چی 

ماشین تولید بشه که چی

ماشین بگیری که چی 

بری ماشین مدل بالا بگیری که چی 

حسرت ماشین مدل بالاتر داری که چی

حسرت خونه قشنگ تر  با بزرگتر......خب که چی

حضرت عزرائیل اومد......که چی  نه نه نه اشتباه نکن که چی‌نداره دیگه

بازی که وقتتو هدر اون چیزای بی ارزش گذاشتی واسش ....تموم شد.

اومدیم زندگی کنیم که چی؟ یکم آرامش و درک حقیقت

زندگی سخته چون اگر اسون بود با گریه اغاز نمیشد 

شرایط بده ؟نه نیست 

واس شمایی که درگیر اون چیزایی که گفتم بده

ترک خواسته های این دنیای کلید آرامش 

کسی مجبورت نکرده اون چیزارو داشته باشی اما چون بقیه میبینی احساس میکنی تو هم باید اونو داشته باشی وگرنه نمیتونی زندکی کنی

البته بعید میدونم این حرف ها تاثیری روی کسی بزاره چون زمان گفتنشون نیس فک کنم  هنوز خیلی زوده🤧

تبارک الرحمن🫡 کاربری دست دو نفر

همشون کیفیت زندگی رو بالا میبرن کی گفته بی ارزشن

تو این دنیا چه فایده . کیعیت زندگی بالا بره . آرامش چی ؟... . خیلی مهم که هما اینا باهم باشه آرامش بییشتر . ولی باز آرامش و همراه خوب میشه خوب زندگی کرد ولی با مادیات هرگز

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی قشنگ بود حرف هات 😍😍 . 

فقط این نکتش رو نفهمیدم " البته بعید میدونم این حرف ها تاثیری روی کسی بزاره چون زمان گفتنشون نیس فک کنم  هنوز خیلی زوده🤧 " یعنی چی زوده چرا زوده

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

معیار کیفیت زندگی چیه هدفت از افزایش کیفیت زندگی در این دنیا چبه

دقیقا به چیز خیلی مهمی اشاره کردی هدف خیلی مهمه تو زندگی 

خیلی قشنگ بود حرف هات 😍😍 . فقط این نکتش رو نفهمیدم " البته بعید میدونم این حرف ها تاثیری روی کسی ب ...

منظورم این که اصلا گونه آدم مسیر زندگی اشتباه انتخاب کرده و برا این که بخوان که بقبه متوجه این بشن معلوم نیست چند هزار سال دیگه شاید هزاران هزار سال دیگه درست بشن اونم احتمالا و حالا حالا ها این اتفاق نمیفته و این درک از زندگی نخواهند داشت زندگی جایی واس رسیدن به پاداش فیزیکی و مادی نیست 

منظورم این که اصلا گونه آدم مسیر زندگی اشتباه انتخاب کرده و برا این که بخوان که بقبه متوجه این بشن م ...

آها مرسی 💕به نظرم خیلی زود با ظهور آقا امام زمان (عج) 😍💕❤️به این درک برسن هر جمعه منتظر ظهور آقا 😍 خیلی زود ظهور می کنن❤️  

آها مرسی 💕به نظرم خیلی زود با ظهور آقا امام زمان (عج) 😍💕❤️به این درک برسن هر جمعه منتظر ظهور آقا ...

فک نکنم به این زودی ها بیان البته ترس هم دارم چون زمانی که ظهور میکنن فک نکنم بتونی از چند هزار کیلومتری یک فرد بهشتی ببینی و دنیا پر از کثافت و فساد و هزارتا چیز دیگه اس اون موقع

فک کن فقط ۳۱۳ یار دارن ایشون

الان بخوام برن تو خیابونمون بچرخم فقط ۶ ۷ نفر حاضرن پیش مرگش بشن

تو دنیا الان چندین میلیون نفر یار وفادار و واقعی دارن

ایشون به نظر من زمانی ظهور میکنه که این چند میلیون نفر به عدد ۳۱۳ نفر برسه این چیزی که همیشه بهش فکر میکنم 

فک نکنم به این زودی ها بیان البته ترس هم دارم چون زمانی که ظهور میکنن فک نکنم بتونی از چند هزار کیلو ...

نه ۳۱۳ نفر یار های اصلی ایشون هستن میشه گفت فرمانده های اصلی که پیروی میکنن از امام زمان . و بقیه یار های امام زمان از جاهای دیگه ایشون رو پیروی می کنن . ما باید سعی کنیم که از یار های یار های امام زمان (عج)  باشیم . و بیشترتلاش کنیم امر به معروف کنیم و امان زمان رو بیشتر بشناسیم و به بقبه معرفی کنیم اینجوری ظلم زودتر تموم می شه انشالله و ظهور نزدیک تر . الان شرایط همینه ظلم زیاد شده و مقدمات ظهور فراهم شده برای آمدن ایشان پس هرچه زودتر ظهور می کنن انشالله که همین جمعه طبق روایات از گذشته ظهور خیلی نزدیکه انشالله که به زودی ظهور می کنن 💕 آمین💕 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💕

نه ۳۱۳ نفر یار های اصلی ایشون هستن میشه گفت فرمانده های اصلی که پیروی میکنن از امام زمان . و بقیه یا ...

یعنی میشه تو دوران زندگی ما ظهور کنن واقعا آمین الهی💗💚🤍

یعنی میشه تو دوران زندگی ما ظهور کنن واقعا آمین الهی💗💚🤍

چرا که انشالله چشممان به ظهورشون منور گردد انشالله شما و هم من از یاران ایشان باشیم 😍💟 یه شهید بود میگعتن بعد از بیست سال به خواب مادرش اومده مادرش تو خواب گفته بود مگر یادت رفت زوتر به خوابم بیایی تو گفتی همین که شهید شدی به خوابم می آیی . شهید هم گفتن وقتی سهید شدم به محظر امام حسین رفتم و ایشان به من علم می آموختن و من متوجه گذر رمان نشدم که اینقدر هم نشینی با ایشان قشنگ بود . انشالله ماهم از این یار های وفا دار و هم رزمان امام باشیم 💕👌💟