خطرناکه با انرژی زا واییی چه کارهایی می کنید مگه قهوه خیلی رقیق باشه
عارع بهم گفتن اور دوز میکنی ولی واقعا خسته بودم و خیلی امروز فعالیتم زیاد بود پریودم بودم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
مرسی فردا میخرم صبح ساعت ۷ حرکت دارم ولی خوابمنمیبره الان دوش گرفتم غصه فردا دارم که چه جوری مییخو ...
انشالله موفق بشی
سلام منو به امام رضا برسون
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بترس قهوه با انرژی زا نخور قهوه ات رقیق بوده یا کافئین خیلی کمی داشته وگرنه روت تاثیر خیلی بدی می ذا ...
چشم❤️
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂