2777
2789
عنوان

اگه تو یه روز دوتا قهوه بخوریم چیزی میشه❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 47 پست
خطرناکه با انرژی زا واییی چه کارهایی می کنید مگه قهوه خیلی رقیق باشه

عارع بهم گفتن اور دوز میکنی ولی واقعا خسته بودم و خیلی امروز فعالیتم زیاد بود پریودم بودم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم ✨✨✨✨❤️❤️❤️❤️

خدا نکنه دور سرت بگردم عزیزم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عاره از همونا منم همیشه میگم الکیه ولی خب منم چون پریود بودم و خسته حس کردم خوب بود یکم بهم جون داد ...

مرسی 

فردا میخرم 

صبح ساعت ۷ حرکت دارم 

ولی خوابم‌نمیبره 

الان دوش گرفتم 

غصه فردا دارم‌ که چه جوری مییخوام این همه راه برم‌من از تهران میرم مشهد 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

عارع بهم گفتن اور دوز میکنی ولی واقعا خسته بودم و خیلی امروز فعالیتم زیاد بود پریودم بودم

بترس 

قهوه با انرژی زا نخور 

قهوه ات رقیق بوده 

یا کافئین خیلی کمی داشته 

وگرنه روت تاثیر خیلی بدی می ذاشت 

مرسی فردا میخرم صبح ساعت ۷ حرکت دارم ولی خوابم‌نمیبره الان دوش گرفتم غصه فردا دارم‌ که چه جوری مییخو ...

انشالله موفق بشی 

سلام منو به امام رضا برسون

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بترس قهوه با انرژی زا نخور قهوه ات رقیق بوده یا کافئین خیلی کمی داشته وگرنه روت تاثیر خیلی بدی می ذا ...

چشم❤️

😭ای بابا میترسونینم اون یکی رو ظهر خوردم اثرش کامل رفته بازم خطر داره؟

نه 

ولی زیادش خوب نیست

چندهفته پیش یه دختری قبل باشگاه قهوه خوردو ایست قلبی کرد چون تپش قلب میاره فشار ب قلب بده

قهوه می خوری ؟؟

اره گلم روزی ۵/۶لیوان گاهی بیشتر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه ولی زیادش خوب نیستچندهفته پیش یه دختری قبل باشگاه قهوه خوردو ایست قلبی کرد چون تپش قلب میاره فشار ...

ینی مرسی با این چیزی که گفتی دیگه بخوامم نمیتونم بخورم 😑 من همینجوری استرس دارم تپش قلبم بالاس