2777
2789
عنوان

همسر درونگرا

198 بازدید | 22 پست

کیا شوهرشون‌مثل شوهر‌من‌درونگراعه؟ کلمه محبت‌امیز اصلا و‌ ابدا به زبونش‌نمیاره،هروقت نزدیکش‌میشم‌میگ‌برو‌کنار،ندیدم ۸سال زندگی یکبار برم نزدیکش و با روی باز استقبال کنه،اینهمه سال فقط ۳بار گفته دوستت دارم،رفتاراشم خوب نیست باهام همش درحال زدن‌ حرفای تنده بهم،از دوستت ندارمونمیخوام ببینمت و چه وچه،اماوقتی مریض میشم یا وقتایی که‌پول‌تو حسابشه رفتارش بامن خوب میشه،نمیدونم‌بذارم‌رو‌درونگرا بودنش،دوقطبی بودنش،یا اینکه چون میدونه پناهی ندارم‌و‌نمیتونم‌جایی برم اینجوری میکوبونه توسرم،دعاکنیدبرام،خسته شدم

منم شوهرم خیلی درونگراس با اینکه مرد خوبیه خدایی در حقم کم نزاشته ولی بهم حرف محبت آمیز نمیزنه بغلم نمیکنه از هیچی ذوق نمیکنه یادش بخیر اوائل چقدر لباس های قشنگ آرایش های آنچنانی میکردم الان پژمرده شدم هیچی براش مهم نیست گاهی حس میکنم دوستم نداره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درونگرا نیست

بیان احساسات براش خیلی سخته،هرکسی درمقابلش باشه همین برخورد رو داره،خیلی پرخاشگره،باخانوادشم‌میونه خوبی نداره،رسما با مادرش نمیتونه یه صحبت ساده داشته باشه،بانیش و‌کنایه و دعواوصدای بلند

منم شوهرم خیلی درونگراس با اینکه مرد خوبیه خدایی در حقم کم نزاشته ولی بهم حرف محبت آمیز نمیزنه بغلم ...

من ۲۵ سالمه اما از دست این بشر قلبم و اعصابم شده اندازه یه ادم ۸۰ سالشه،حس و حال زندگی‌کردن ندارم

درونگرا به کسی میگن آرام باشه زیاد اهل توجمع رفتن نباشه از تنهایی خوشش میاد من شوهرم با همه رو سایلن ...

شوهرمن تمامی‌مواردی ک‌گفتی رو‌داره به انضمام‌اینکه اصلا ازمن خوشش‌نمیاد

من فکر کردم کلا بلد نیست ولی وقتی بچم به دنیا اومد فهمیدم بلده مدام قوربون صدقش میره حتی براش شعر می ...

شوهرمن فقط یکبار از ته دل بغلم کرد،وقتی از اتاق زایمان‌اومدم بیرون،فقط اونجا گریه کرد و‌تموم،دیگ‌ندیدم‌ هیچی ازش،میگن ادمای درونگرابا کاراشون نشون میدن محبتشونو،این‌اصن کاریم‌نمیکنه بگم‌دوسم داره،بادخترمم‌زیاد جور نیست بیشتز سروصدا میکنه باهامون،قربون صدقه محبت کردن اینا اصلا‌نداریم‌توخونه،انگار دشمنمونه