2821
2789
عنوان

خیانت خیانت

240 بازدید | 30 پست

چرا یه پسری ک رلش هم خوشگله هم مهربونه هم درکش میکنه هم محبتتت زیاد بهش می‌کنه 

به دختره خیانت میکنع؟

چرا وقتی هم ک خیانت میکنه ابراز علاقش بیستر میشه 

چرا وقتی خیانتشو ادم میفهمه نمیزاره ک ادم بره همش التماس میکنه ک نرو دوست دارم 

دلیل اینا چیه؟

کمک کنید بین دو راهیی عجیبیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خو ب اشتباه کرده خودشم میدونه اشتباه کرده نمیخ اد تو را هم از دست بده از طرفی در برابر جنس مخالف بسیار ضعیفه ولی بعدش پشیمان میشه ولی کاش اول خوب فکر کنه از کجا معلوم باز هم بخاطر ضعف اش لغزش نکنه ؟؟؟!!!

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

دختره زیادی خوبه

اقا فک کرده حالا کی هست که انقدر دختره محبت میکنه و بالا میبرتش...

منم تجربه همینو دارم. الان تا حدودی محبتم و کم کردم. برامم سخته ولی کردم

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اون احمقایی که زن و بچه دارن هزار تا کثافت کاری میکنن عین خیالشون هم نیست ،این رله میخواد متعهد باشه؟ ،تنوع طلبی ،ناپاکی ،عادت ،لجبازی ،سست بودن در مقابل جنس مخالف ...همه اینا یه طرف بی شعوریشون یه طرف دیگه ،اینا اگه شعور داشتن می‌فهمیدن با این کارشون چه بلایی سر طرف مقابل میارن 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

نمیدونم واللع

من خودم مرد هستم و از این قبیل مردا زیاد دبدم ولی انصافا خود مردا هم این جور کارا را نمی‌پسندند حداقل در گروه دوستان من

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اون احمقایی که زن و بچه دارن هزار تا کثافت کاری میکنن عین خیالشون هم نیست ،این رله میخواد متعهد باشه ...

ببین دوس پسر منم دو بار خیانت کرده دروغ همم که تا دلت بخاد بارم کرده وقتی هم ک عصبی میشد حرفای بدم بهم میگفت 

ولی الان یه مدت کات کردیم انقدر اصرار کرد گفت عوص میشم همون ادم قبلی نمیشم و فلان بنظرت راست میگه؟