2777
2789
عنوان

تولدم

52 بازدید | 4 پست

فروردین تولدم بود ۱۰ نفر از بچه های کلاس رو دعوت کردم باهاشون صمیمی نبوم ولی خوب کسی رو هم داشتم دلمم نمی‌خواست  روز تولدم تنها باشم یکیشون هی میگفت تو باید مستقیم بهم بگی بیا تولدم منم گفتم روز تولدم چون تعداد نفرات زیاد بود فقط آدرس کافه رو فرستادم بخواتر همین به اون بر خرد نیود (تو مدرسه زیاد راجب کافه و اینطورچیزا گفته بودم فقطآدرس مونده بود) بعدم نیومد گفت باید بهم پیام میدادی میگفتی لطفا بیا  تازه کلی التماسم کرد دوستامو دعوت کن بخواتر اون بود شدیم ۱۰ نفر وگرنه کم تر بودیم همه هم همش راجب مهمونا فضولی می‌گردن و خورده بود تو پرم آخرشم فقط یه نفر آمد از اول گفته بودم کل پول کافه با منه که نگران پولش نباشن (چون خودشون میگفت ما باید حساب کنیم راستی کی باید حساب کنه؟)در کل خودگذشت ولی هی میگن مارو نباید عوت میکردی و ما باتو صمیمی نیستم  هی پشت سرم غیبت میکنن حالا بیا و خوبی کن جای دستت درد نکنه است منم بهشون گفته بودم کادو نیارن چون من کادو گرفتنو دست ندارن ولی آخرشم نیومد و بهونه آوردن ولی من ۲ هفته قبل بهشون گفته بودم ولا دیگه نمیدونم چی بگم همون بهتر نیومدن😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷