2777
2789
عنوان

کیست و خونریزی

248 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من چن وقت پیش طوری بودم همش خونریزی داشتم فقط چن روز قط میشد باز اول شروع میشد رفتم دکتر گفت کیست داری و قرص جلوگیری داد و یه پماد قرصا رو که شروع کردم خونریزی قط شد اما پماد چنبار بیشتر استفاده نکردم و خلاصه پنج شش ماه قرصا رو خوردم فقط چنروز نمیخوردم بخاطر پریود و باز هر وقت میخوردم دیگه خونریزی نداشتم اما قرصا داغونم کرده سردرد حالت تهوع و ... دیگه خسته شدم قط کردم مصرفو و قرار بود برم دکتر تا قط کردم خونریزی شروع شد قرصا رو باز چنروز خوردم قط شد باز الان نزدیک ۳هفته هست قط نشده امروز میخوام برم دکتر ولی میترسم با خودم میگم الان میگه سرطان داری کسی از شمام بوده اینجوری بوده باشه؟؟

ببخشید طولانی شد شرمنده

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای منم دقیقا اینجوریم .... بهم سه تا متفورمین داده دائم پریودم ... باز تو که قط شدی ... من با قرص هم بازم میاد ولی خیلی کم . کمرمم درد میکنه ... فقط دراز کشیدم تا یکم ورزش میکنم یا ایستادم شرو میشه ....  منم چند روزه همش با خودم فکر تو رو میکنم و توی نت دنبال علائمشم 😢😢😢😢

این نیز بگذرد . . .

واااای منم دقیقا اینجوریم .... بهم سه تا متفورمین داده دائم پریودم ... باز تو که قط شدی ... من با قر ...

نگران نباش عزیزم احتمالا همون کیسته انشالله رفع بشه اگه بتونم امروز میرم ببینم چی میشه

من کیست داشتم باخونریزی با طب اسلامی رفع شد الحمدالله بنظرم برو دکتر

مرسی عزیزم.چجوری؟منظورت دارو گیاهیه؟