2777
2789

یکیش اینطوری شده 

راهی نداده درست بشه ؟

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ی متخصص چشم پزشکی و داخلی مغزو اعصاب برو معاینه کنن گاها صرفا این مشکل ظاهری نیس ممکنه منشا داخ ...

اتفاقا همین چشمم که افتادگی شده پلکش توش هم گوشه اخر چشمم گوشت سفید در اومده بعضی وقتا اذیت می‌کنه 

ینی از اونه ؟

بعد خیلی هم عصبی میشم 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

منم اینطور شدم ، الان حدودا دو سالی هست ، زیاد پیگیر نمی‌شدم با اینکه رو مخم بود الان حس میکنم بدتر میشه ، البته وقتایی ک خسته ام بیشتره، چشم پزشک گفت سنت برای افتادگی پلک کمه ممکنه ضعف عضلانی باشه ارجاع داد متخصص مغز و اعصاب ، حالا واسم ی آزمایش نوشته و و نوار عضله تا برم انجام بدم ببینم چیه ، چشم پزشک گفت اگه از اون نبود بعد میتونی جراحی کنی ولی دلم نمی‌خواد حس میکنم مصنوعی میشه😕

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞