2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واخ الاهی ،خدایا شکرت،ان شالله قسمت همه مامانایی که منتظرن

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

واخ الاهی ،خدایا شکرت،ان شالله قسمت همه مامانایی که منتظرن

مرسی عشقممم دعا کن ازمایشمم مثبت شه

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

تبریک عزیزم بهترینها برای خودت و نی نیت

قربون چشاتتت دعا کن ازمایشم مثبت شه

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

مبارکه کی موعدته

مرسی قشنگم ۷ روز گذشته

مثبته مبارکه

منون دعاکن ازمایش مثبت شه

امیدت بخدا باشه عزیزم حتمن مثبته و ی نی نی سالم و شاد میاد تو زندگیت

ممنون قلبم ایشالااا

بچت دی ماهی میشه گروه داریم تلگرام مامانای دی و آذر خواستی بگو عضوت کنم

اعع حیف تلگرام رو گوشیم نمیادددد