2777
2789
عنوان

اسم پسر

257 بازدید | 23 پست

دوستان من دوقلو باردارم و اول بهم گفته بودن 2 تا دخترن خييييييلي خوشحال بودم و به همه پز دادم 2 تا دختر قراره بيارم اسماشونم انتخاب كرده بودم و عاااااشق اسماشون بودم اما تازگي فهميدم 2 تا پسرن😢😢

كلي غصه خوردم ميشه اسم پسر دوقلو كه عربي نباشه بهم بگيد؟

خدايا ممنونم كه منو لايق مادر شدن دونستي❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غصه برا چی عزیزم

قدمشون خیر باشه انشاا.😍😍😍

رادین و رادمهر

رادان و رادین

فرهام و پرهام

رادین و راستین

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

چرا ناراحت عزیزم

بهراد و بهزاد

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

آریو آرتین آوین ارشک اشکان 

کاوه بابک بردیا 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
غصه برا چی عزیزم قدمشون خیر باشه انشاا.😍😍😍 رادین و رادمهر رادان و رادین فرهام و پرهام رادین ...

آخه پسر دوست نداشتم پسر بي وفاس و تربيتش سخته😔

خدايا ممنونم كه منو لايق مادر شدن دونستي❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز