2777
2789
عنوان

طلاق میگرفتید

316 بازدید | 27 پست

یک شوهر داشتید فقط مزیتش اینه در ماه ۵۰ میلیون درامد داره و خونه براتون اجاره کرده و خرجتون میده و خرج بچه تو زیاد میکنه دیگه هیچ مزیتی نداره جدا میشید یا زندگی میکردید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زندگی ها الان خیلیییی سخت شده اکثرا بد هستن

بنظرم جدا نشو خرجتو و بچه هاتو میده ازیت نمیکنه 

بری کجا با دوتا بچه؟خیلی سخته 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

زندگی‌میکردم سعی میکردم. راه حلی پیدا کنم.  بچه داری. طلاق شوخی نیست.  بیرونم هیچ خبری نیست.  صف نبستن برامون. مردا خیلی هوس بازو سواستفاده گر‌شدن.   اونوقت یاباید تنهابمونی.  یا کلی ازت سواستفاده شه.  اینو‌من نمیگم. دکتر اوحدی میگه.   میگه هزار نفر سواستفاده میکنن. تا یکی ش بگیر باشه.   اینو ۳۰سال تجربه درمانگری ش میگه. 

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

عشقم من یک بچه دارم

از دوتا دکتر شنیدم میگفتن الان دیگ شوهرتون دست بزن نداشت معتاد نبود خیانت نمیکرد طلاق نگیرین بقیه مشکلارو همه دارن

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

عزیزم اگه میتونی با شرایط بعد طلاق کنار بیای و میدونی راهی نیست به جدایی فکر کن 

حالا شما با این ادم ازدواج میکنید؟

مزیت

چهره و اندام خوب

خسیس نیست 

شغل ثابت داره و ماهی ۲۰ 

خانواده خوبی داره 

بدی هاش 

متوقع و چشم سفید 

قهر میکنه 

بد دهنه 

خونه نداره 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

عزیزم اگه میتونی با شرایط بعد طلاق کنار بیای و میدونی راهی نیست به جدایی فکر کن حالا شما با این ادم ...

نه اصلا مرد قهرو بخدا عذاب الهی میشع برات حالا بدهنم هست ک هیچچچچ