2777
2789
عنوان

سلام وقت بخیر

60 بازدید | 6 پست

سلام خدایی من دیدم مادر ادم میگم خواهرشه اوک ولی موندم چرا مال ما اینقدر هوا دارشه چند بار بهم بی احترامی کرده خواهرش بد میگیم میگ مگ چی گف خو بره با همونم زندگی کنه چکاریه خونه ماست ☺️ مگ بخاطر اون نمیاد به بچش خودش توهین میکنه 

چون نمیخواد با خواهرش بحث کنه یا ازش دلخور شه، ولی این وسط داره به تو بی‌احترامی میشه. اگه خونتونه، باید یه خط‌قرمز واسه رفتارش بذاری. اینطوری پیش بره، بیشترم میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نمیخواد با خواهرش بحث کنه یا ازش دلخور شه، ولی این وسط داره به تو بی‌احترامی میشه. اگه خونتونه، ...

خوب  بره برا همونم لباس بخره همونم حرفاش بزنه من کیس بکسم من ی هفته نرفتم خون خواهره و امشبم گفتم نمیام نرفتم خواستم ب شوهر خواهرش بگم  جبران کنم ولی هنوزم سکوتم  کلا گفتم من کارت ندارم اونقدر بر خونه خواهرت خست شی بدم امروز دیدم خواهرش واس نستادم در حد چند ثانیه که همه بودن رفتم جای دیگ واستادم 

چون نمیخواد با خواهرش بحث کنه یا ازش دلخور شه، ولی این وسط داره به تو بی‌احترامی میشه. اگه خونتونه، ...

بعدم میشه به خواهرش میگم میگم بیا بببر خواهرته  بلاخره چنین ننع ای نمیخام 

جالب اینکه خواهر میگ درد دل با خواهرم نمیتونم کنم دشمنمه  معلومه قشنگ