2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 44 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه اینجوری که میگی نیست دست خورده چیه من خودم جداشدم خیلی خواستگار برام اومد و میاد ولی من خودم نخوا ...

بعد از طلاق چیکار کردین که براتون خواستگار اومد؟

من حتی تو مجردی هم یه دونه خواستگار نداشتم. 🤦🏻‍♀️

گیر این نامرد افتادم از سر ناچاری.

بعد از طلاق چیکار کردین که براتون خواستگار اومد؟من حتی تو مجردی هم یه دونه خواستگار نداشتم. 🤦🏻‍♀️گ ...

دوست وآشنا معرفی میکنن ولی خب منجر به ازدواج نشده ،ناراحت نباش، اصلا تا چندسال به فکر ازدواج نباش ،چندسالته؟متولد ۷۷؟

الان اگر بدردت نمیخوره جدا شو .چون یه عمر زندگیه .فکر خواستگار بعدی را نکن ،اگر قسمتت آدم خوب باشه که خیلی خوب اگر هم نشد مجردی بهتره 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

اختلاف شدید فرهنگی.رفتیم... بدتر شد!

میشه ی مثال از اختلاف فرهنگی بزنی؟؟

چ مدت عقد بودین؟

یسری اختلاف ها اوایل عادیه

اینکه کسی اومده تو زندگیش خیلی بی شخصیته ینی خودش دنبال کسی بوده یا خواهری کسی براش جور کرده؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
میشه ی مثال از اختلاف فرهنگی بزنی؟؟چ مدت عقد بودین؟یسری اختلاف ها اوایل عادیهاینکه کسی اومده تو زندگ ...

مسواک نمی‌زد!

حمام نمی‌رفت!

خسیس بود و خیلی حلال و حروم هم سرش نمی‌شد!

تو جمع بد حرف می‌زد و بددهن بود!

تموم حرفای منو، رازای منو به خانواده‌ش می‌گفت!

خط قرمزش زن‌داداشش بود و مدام بهش دست می‌زد!

خانوادگی کلید در خونه پسرا رو داشتن و بدون اینکه در بزنن می‌رفتن داخل.

منم یک سال و نیمه خواستم درستش کنم و گفت دیگه نمی‌تونم تحمل کنم.