2777
2789

سلام..  من یه دختر ۱۳ ساله م که تهران زندگی میکنم و خانواده م به اونصورت مذهبی نیستن ولی خب روی پوشش و حجاب حساسن و... 

ما امروز اومدیم یه مهمونی که همه فامیل بودن. موقع سلام و احوال پرسی من با همه دست دادم بعد به پسرخاله عفریته روانی م که سلام کردم روشو کرد اون ور منم دیگه باهاش دست ندادم. داشتم میومدم بنشینم که زن داییم یا همون مامان اون پسر گفت عوااا با رایان دست ندادی ها منم یه لبخندی زدم بعد مامانم هم بجای این که پشتم در بیاد گفت برو با پسر خاله ت دست بده ولی من رفتم نشستم سر جام. بعد دایی م شروع کرد سخنرانی که تو مدرسه هی محرم نامحرم تو ذهن شما کردن که اینجور شدید و... بابا خب من شاید نخوام با یه پسر دست بدم من اتفاقا کسیم که اصلا مذهبی و اسلامی نیستم و مسیحی ام ولی دلم نخواست با یه پسر بزرگتر از خودم دست ندم بعد مامانم منو کلی دعوا کرده که چرا با اون دست ندادییی گفتم خب دلم نمیخواست این حریم شخصی منه میگه مهم نیست این کارت زشت بود واقعا من یه دختر 13 ساله حق ندارم یکم حریم شخصی و فضای خودمو داشته باشم و با یه پسر بزرگ تر از خودم دست ندم؟ این یه چیز کاملا شخصیه شاید حتی من دلم نخواد با یه دختر هم دست بدم چه برسه به یه پسر! تازه اونم خیلی سرده و روشو کرد اونور من که نمیتونم برم بگم تروخدااا بیا با من دست بده که. واقعا خسته شدم اینا یکم حریم شخصی و فضا واسه آدم نمیزارن. حالا هم من شدم دختر بی ادب و مقصر ماجرا....

همیشه توی مهمونی ها که ما دخترا کلفتیم و من حتی وقتی میخوام بهش چیزی تعارف کنم هم معذبم

بعدم پسر سالمی نیست خودم اینو میدونم

خب من مثل بقیه فامیلا مون نیستم که بدون توجه به جنسیت و سن سلام و احوال پرسی عاشقانه و دست دادن و حتی در بعضی موارد هم روبوسی داشته باشم. 

الان واقعا من اشتباه کردم؟ من کار بدی کردم؟ 

اگه کارم اشتباه بوده لطفا با دلیل برام توضیح بدید حداقل بفهمم... 

#قضاوت_با_شما

ببخشید که طولانی شد... 

تو مسیحی ای 

بعد پسر خالهات و و دست ندادی

بعد زنداییت اومد گفت چرا بهش دست ندادی 

زنداییت همون مامان پسر خالته؟

چی میگی آخه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چجوری مامان بابای پسرخالت میشن زندایی و داییت

سنت واقعا کمه اصن چرا باید انقدر به این چیزا فک کنی 

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

به نظرم حق با شماست و کار درستی کردید و حق اینو دارید انتخاب کنید که با اوشون دست ندید ، میتونید به مامان تون هم بگید که احساس کردم خودش نمیخواد باهام دست بده چون روش رو برگردوند اینطوری بنظرم حساسیت هم کمتر میشه