2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اکستنشن مژه در آمدش چطوره تو شهرستان

کلا کار مژه جزو رشته های پردرآمد نیست و عادیه .

با توجه به شهرتون اگه دست زیاد نشده و مژه کار کمه میتونید درآمد خوبی داشته باشید ‌

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

کدوم رشته ارایشگری در امد خوبی داره

همه رشته ها درآمد خوبی دارن ‌و بستگی به مهارت و مقداری که میخواین هزینه کنید و تایمی که صرف کنید داره ‌.

پردرآمد ترین میکاپ هست ولی اصلا نمی ارزه ‌.

رنگ و کراتین هم بسیار پردرامده .

باید ببینید علاقتون به چیه و چه انتظاراتی دارید .

همه رشته ها درآمد خوبی دارن ‌و بستگی به مهارت و مقداری که میخواین هزینه کنید و تایمی که صرف کنید دار ...

رنگو انگار میگن واسه ریه ها مشکل ایجاد میکنه 

تو شهرستان با کراتین میشه در امد خوبی داشت؟

رنگو انگار میگن واسه ریه ها مشکل ایجاد میکنه تو شهرستان با کراتین میشه در امد خوبی داشت؟

بله بستگی به انتظاراتتون داره که چی بخواین از رشتتون .

هر رشته ای یه سختی هم داره .

مثلا رنگ و کراتین هر دو بوی زیادی دارن که اگه حساس باشید اذیتتون میکنه و البته تایم ایستادن زیادی داره که بدن خسته میشه . درآمدش بالاست و دوره های طولانی نداره و نیازی به آپدیت نداره و هرینه کلاس و وسیله هم متوسطه و زیاد نبست. 

بله بستگی به انتظاراتتون داره که چی بخواین از رشتتون .هر رشته ای یه سختی هم داره .مثلا رنگ و کراتین ...

کراتین غیر از این که بوش اذیت میکنه واسه ریه هم مشکلی ایجاد میکنه؟

هزینه دورش چقده تقریبا؟

کراتین غیر از این که بوش اذیت میکنه واسه ریه هم مشکلی ایجاد میکنه؟هزینه دورش چقده تقریبا؟

بله اذیتش همون مشکل تنفس هست .

هر جا متفاوته باید از آموزشگاه های شهرتون بپرسید .