2777
2789
عنوان

یخچال جهیزیه

90 بازدید | 8 پست

سلام من چندماه پیش رفتم یخچال خریدم پولشو کامل دادم قراربود دوو 3325بیاره الان دوو مدل3133اورده میشه بگید چه فرقی داره کدوم بهتره؟؟

سرم کلاه رفته حس میکنم😔هم بخاطر مدل هم بخاطراینکه یخچال دست دومه چون بو میده یخچال

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه دست دوم جای نو بندازن به آدم؟مگه آکبند نبود؟

نه ازاین ضرب دیده ها ک ارزونترن کمی بود استوک ☹️اما این بومیداد😞ماخودمون خریدیم ازسرای ایرانی اصلا بونمیداد فقط بدنش ضرب دیده بود سرای ایرانی ک خریده بودیم کلاجمع شد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خب قبول نکن بگو همون رابیاره یا پولت راپس بده یخچالی که به دلت نیست میخوای چه کار ؟

۸ماهه دارم میدوم خسته شدم😓فرقش چیه؟اگر میدونید بگید

دوست عزیز اندازه پولی که داشتی نو‌ میخردی.استوک خطرناکه.به خاطر چشم و هم چشمی همون پولی که داری هدر ...

من باین پول اسنوا مدل پایینترشو میتونستم بخرم ک همه گفتن کلااسنوا خط بزن و مدل پایین دوو رو‌خریدم🙃الان چ ربطی ب چشم و هم‌چشمی. داره 😐مگه مدل بالا خریدیابرندخاصی خریدم

مادرو پدرم استوک خریدن کاملا اکبند بوده  اخرین مدل دوو حریدن من چه میدونستم قراره بهم دست دوم بندازن

من باین پول اسنوا مدل پایینترشو میتونستم بخرم ک همه گفتن کلااسنوا خط بزن و مدل پایین دوو رو‌خریدم🙃ا ...

آخه بعضی ها به خاطر چشم و هم چشمی میگن بریم استوک بگیریم

ولی مدل پایین تر نخریم.

حالا دیگه گذشته.

بهتره بهش فکر نکنی.اذیت میشی.