2777
2789

از روز موعد پریود میشه زد ولی بهترین زمانش 7 روز بعد موعد پریوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز بعد از تعویق سیکل قائدگی مثلا یک هفته اما یه عده میگن قبل سیکل هم بی بی چکشون هاله انداخته بعضیام حتی دوهفته بعد از عقب افتادن بستگی داره ولی از من به شما نصیحت دست کم یه هفته بذار پریودت عقب بیوفته و ذهنتو از موضوع بارداری پرت کن سرتد با چیزی گرم کن یه موضوع شاد

چند روز بعد از تعویق سیکل قائدگی مثلا یک هفته اما یه عده میگن قبل سیکل هم بی بی چکشون هاله انداخته ب ...

من یک هفته هس علائم لانه گزینی دارم  گفتم اگر بشه برم بی بی چک بزارم یا آزمایش بدم 8 خردادم باید پریود بشم

من یک هفته هس علائم لانه گزینی دارم گفتم اگر بشه برم بی بی چک بزارم یا آزمایش بدم 8 خردادم باید پری ...

تخپحت هیچ شرایطی به علائم توجه نکن از من میشنوی اهنگ بذار برقص از خودت مراقبت کن به بارداری هم فکر کنک سه روز یا  یک هفته بعد تعویق بی بی چک بزن

تخپحت هیچ شرایطی به علائم توجه نکن از من میشنوی اهنگ بذار برقص از خودت مراقبت کن به بارداری هم فکر ک ...

انقد لگنم درد میکنه و کسل و بی حوصله هسم ک حتی دلم نمیخاد اهنگ بشنوم خیلی بیحالم و خوابالو اصن ی حال بدیم 

انقد لگنم درد میکنه و کسل و بی حوصله هسم ک حتی دلم نمیخاد اهنگ بشنوم خیلی بیحالم و خوابالو اصن ی حال ...

این علائم لزوما به بارداری ربطی نداره اگه بهش فکر نکنی برات بهتره هر چی استرس بگیری و فکر کنی ممکنه مانع لانه گزینی بشه بهش فکر نکن ان شالله که بارداری

من یک هفته هس علائم لانه گزینی دارم گفتم اگر بشه برم بی بی چک بزارم یا آزمایش بدم 8 خردادم باید پری ...

نه بابا ولش کن اگه مجبور نیستی بذار چندروز از موعد بگذره. من انقد اینجوری پول حروم کردم.

این علائم لزوما به بارداری ربطی نداره اگه بهش فکر نکنی برات بهتره هر چی استرس بگیری و فکر کنی ممکنه ...

همشو اینترنت زدم علامت لانه گزینی بود بعدم من هیچوقت قبل از پریودی ای علامتا نداشتم