2777
2789
عنوان

منوی مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 121 پست
اگه منم دعوت کنی همه چی عالیه اگه من نباشم نه خیلی کمه 🤭🤭🤭🤭

عزیزم بفرما 😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرابا پودر کره و پودر پیاز جعفری درست میکنم خیلی خوشمزه س

ببخشید پودر کره چیه.....

من پفیلا خیلی دوست دارم...کاش ی کم درست کنی برای مندبیاری مخصوصا با پودر پیاز😝😝😝😝

معلومه خیلی کدبانو و خوش سلیقه ای👏👏👏👏

اسی من نگران معده هاتون هستم

نوشابه برا همین وقت هاست 😂💪

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
ببخشید پودر کره چیه.....من پفیلا خیلی دوست دارم...کاش ی کم درست کنی برای مندبیاری مخصوصا با پودر پیا ...

خوشمزه تر از پودر کره تو دنیا وجود نداره 

اصن یه طعم و بویی داره هوش از سرمیبره 

پودر پیاز جعفریم که محشرهههههه

مرغ شکم پر و قرمه حذف کن ماهیچه و باقالی پلو زعفرونی مجلسی تره👌دونوع دسر و بکن یه نوع بسته به گرمه ...

پیش غذا فقط سوپ اونم زمستون   این مسخره بازیا برا مسابقه خوب   

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یعنی پسر دایی همسرت تازه ازدواج کرده بعد مهمونا چند نفرن در کل ؟زمان مهمونی کی هست؟

بله 

۱۲ 

یه هفته دیگه 

این سوالا برای چیه ؟؟