دستور میگو سوخاری به روش خودم مینویسم درست کنید و عشق کنید از خوردنش
اول برا پودر سوخاری ، نون باگت رو تیکه تکه کنید بزارید خشک شه و آسیاب کنید
پودر سوخاری پانک هم بگیرید و تو خرد کن بریزید ی کم پودر شه و با پودر نون ها قاطی کنید ی کم هم زردچوبه بهش اضافه کنید
اگر پانکو نداشتیم با پودر نان و زردچوبه هم خوب میشه
میگو رو بعد از پاک کردن بریزید تو ظرف و ی کم زعفران آب شده بریزید روش
تخم مرغ و زردچوبه و نمک و فلفل و نوک قاشق بکینگ پودر و ی قاشق از پودر سوخاری که آماده کردید رو با هم خوب بزنید و روی میگو ها بریزید و بزارید بمونه کمترین مدتی که میتونه بمونه یکساعت هست زیر یک ساعت سرخ نکنید
بعد از استراحت میگو رو از مواد در بیارید و تو آرد سوخاری بزنید و سرخ کنید اگر میخواین مجلسی بشه دو بار تو تخم مرغ بزنید یعنی ی بار که تو آرد سوخاری زدید دوباره تو مواد تخم مرغی بزنید و بعد بزنید تو آرد و سرخ کنید
محشره