2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کسی که اعتقادشو داره اصلا عجیب نیست

زمانی که امام موسی صدر از طرف آیت الله بروجردی مسؤل تبلیغات اسلامی در فلسطین بودن پس از سخنرانی زنی یهود ی میاد جلو و دست دراز میکنه که با امام موسی صدر دست بده ، امام موسی صدر دست میده . بدگویان نزد آیت الله بروجردی میرن و از این کار شاکی میشن . آیت‌الله بروجردی میگه آیا موسی صدر پیشقدم شد دست بده یا اون زن . میگن اون زن . میگه اگر موسی صدر دست نداده بود و به زن بی احترامی کرده بود کاری ناپسند بود و موجب تبلیغات سوء علیه اسلام میشد پس کار ایشون مورد تایید است ‌. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم اگر چیز خاصی بینشون رد و بدل نشده بود فراموشش کن اما زیر نظرش داشته باش بازم

بهش ابراز علاقه کرده بود گفته بود مجردم😔

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

همسره منم این کارو کرد گفت در حد چت بود من کاری نکردم که تو نارحت شدی گفتم خوب مشگلی نداره منم با یک ...

منم همین حرفو زدم خون جلو چشمشو گرفت گفت تو گوه میخوری تا خفه ات کنم 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

🤣🤣🤣همین والا ما نفهمیدیم ا 🤣 یه بوم و دو هوا مگه میشه

دوسم داره ولی معذرت میخوام گلاب به روت ریدم تو دوست داشتنش

دوسم داره ولی معذرت میخوام گلاب به روت ریدم تو دوست داشتنش

ای جون دلم  حست رو حرفت رو قلبن متوجه میشم اون حس بی اعتمادی که با نبودشون هر لحظه فکر رو به هر جا میکشونه دیگه نمیتونن برای آدم اون مرد قبل باشن 

ای جون دلم حست رو حرفت رو قلبن متوجه میشم اون حس بی اعتمادی که با نبودشون هر لحظه فکر رو به هر جا م ...

شنبه فهمیدم از اون روز همش در حال تماس تصویریم باهاش😂😂

عزیزم تو چجوری تونستی کنار بیای؟

شنبه فهمیدم از اون روز همش در حال تماس تصویریم باهاش😂😂عزیزم تو چجوری تونستی کنار بیای؟

کنار نیومدم با خودم به ظاهر نشون نمیدم دیگه باورش ندارم همش حس میکنم بهم دروغ میگه تو خودم درگیرم 

کنار نیومدم با خودم به ظاهر نشون نمیدم دیگه باورش ندارم همش حس میکنم بهم دروغ میگه تو خودم درگیرم

بمیرم برات خیلی حس بدیه عزیزم خدا بهت آرامش بده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792