2777
2789

شاید 

نمیدونم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصمیم واسه اینده باید خیلی مثبت نگر نباشی همه جانبه بسنجی...

اینکه اومده دیدنت دلش خواسته بخاطرت اومده عشق نمیشه گفت فعلا مگر خودت این حس و کرده باشی بخاطرت چه کارای دیگه کرده

اینکه این حرف وزده شاید پسندش نبودی نخواسته وابسته شی با نزدیکی رابطه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
وای منم یه پسره رو قبل اینکه ببینم عکس داده بود بعد باهم قرار گذاشتیم دیدم خیییلی چاقه و دندوناش داغ ...

منم از رفتاراش و مدل لباس پوشیدنش خوشم نیومد ...الان همش عذاب وجدان دارم ...بعد پسرع عااااشق ...کلا من یا طرف منو دوس نداره. یا من طرفو دوس ندارم ..😐😐 هیچوقت همه چی اوکی نبوده 

تصمیم واسه اینده باید خیلی مثبت نگر نباشی همه جانبه بسنجی...اینکه اومده دیدنت دلش خواسته بخاطرت اومد ...

تاپیک برای من نیست عزیزم ، خودش میگه بعدش لازم می‌خواسته بیاد و رفتارش تغییری نکرده تازه علاقه ش شدید تر هم شده

ولی انتقال میدم لهش

اما من وقتی دبیرستانی بودم یکی از دوستام رابطه ی مجازی داشت پسره اومد شهرمون و اینو برده بود خونه ی خالی ازش استفاده شو کرد

من میگم آره ولی میگه چیزی نبوده

همسره منم این کارو کرد گفت در حد چت بود من کاری نکردم که تو نارحت شدی گفتم خوب مشگلی نداره منم با یکی فقط چت میکنم پس تو هم ناراحت نشو گفت تو گوه میخوری 😂😂😂

پارتنر منم 15 ساعت فاصله داره و میاد منو ببینه

تا این حد نیستیم که به همدیگه دست ندیم

فقط رابطه نداریم

بازم نمیشه قطعی گفت عاشق

آدما قابل پیش بینی نیستن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)