2777
2789
عنوان

میگن صدام قشنگه

236 بازدید | 16 پست

بقیه میگن صدام خوبه البته نه اینکه بخوام اهنگ بخونم باهاش صدای خوندن ندارم ، ولی صدام عروسکیه و فکر کنم به درد دوبله بخوره جدای از اون میتونم راحت عوض کنم صدامو 

به نظرتون ارزش داره برم کلاساشو و دنبالش؟ کسی اینجا دوبلور هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی نیست از صدام تعریف نکنه مثل شما برای خوانندگی نه برای دوبلوری اینا ولی تو شهر ما جای پیشرفت نیست متاسفانه منم ی مدت دنبالش رفتم ول کردم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چرا من صَدام خوندم😐😂اومدم دعوا

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اخی قربونتپیگیرش میشم پس

برو نزار حسرت به دل بمونی وگرنه مث من کل زندگیت رو غصه فرا میگیره 

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂