2777
2789

مثلااا شما خواستگار دارید، اولی: 

باباش مطب دندانپزشکی داره، خودش هم مطب داره و نسبتا معروفه(مطبشون) خانواده ی تحصیل کرده

دومی هم سعادت آباد میشینه، دندون‌پزشکه، باباش کارخونه دار و پولداررر خودشم توی سن کم دعوتنامه گرفته از دانشگاه کانادا و مهاجرت کرده

سومی هم بازیگرها و معروف و پردآمدد بالا شهر نشین 

𝙄 𝙨𝙪𝙛𝙛𝙚𝙧𝙚𝙙, 𝙄 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙, 𝙄 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚𝙙ᨐ𖦹.

ماشالله اسی

دستت روی سر ما😐

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد اهنگ شماعی زاده افتادم

دوما ما باید شازده باشه ،آقا زاده و داشته باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نمیتونم حتی تصور کنم ک اینهمه خواستگار داشته باشم 😭😭😭😭🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅