2777
2789
عنوان

موجی شدم شوهرم ریده تو زندگیمون

571 بازدید | 18 پست

ی چند ساعت خودمو ارومم میکنم خوبم دوباره حالم بد میشه دوباره میگم اتیش بزنم خودم این زندگی 

شوهرم پشیمون اما حالم ازش بهم میخوره خسته ام ازش ازم حرف زدن با ی زن پنهون کرده .... 

رابطمون گند خورده توش میخوام بمیرم انقد تو زندگیمون دعا طلسم پیدا کردم دیگ شرایط روحیم داغونه توروقران دعا کنید بچم ۷ ماهشهه من آوره ام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه مودت یهو بالا پایین میشهیبار خوشحالی یبار ناراحت تو‌مدت رمان کوتاه نشونه افسردگیه انگار 🥲

تازه زایمان کرده بودم شهر غریب با ی بچه ک مریض بود بازور خودم دست پا میکردم این گند زد به همه چی حالام خونخ بابام نشستم فک میکنم برگردم دیونه میشم چون دلم شکسته اون دعا جادو ها هم دیوننم کردن  زندگیم سیاه سیاه شده

یک مشت نمک بردار دستت 

پنج بار سوره ی یاسین روبخون روی نمک فوت کن به نمک..به چهارگوشه ی خونت بریز ازاون نمک...و آخرش یکمشو نگه دار بریزداخله آب بخور هرچی توخونت دعا باشه باطل میشه

یک مشت نمک بردار دستت پنج بار سوره ی یاسین روبخون روی نمک فوت کن به نمک..به چهارگوشه ی خونت بریز ازا ...

از خونم درامده ام خونه بابام نشستم از اون خونه میترسم دیگ این اخرا ادم سیاه پوش میدیدم تو خونه گفتم دیگ برنمیگردم

2790
2778
2791
2779
2792