2777
2789
عنوان

واقعاگیرکردم

64 بازدید | 10 پست

سلام من بارلم ۶ساله رابطه داریم دیدم جلونمیاد یعنی اصلا نیومده تاحالا خاستگاری  رفتم بایکی دیگه اشناشدم چندماهه وابستم شده میگه میام خاستگاری یکم فرصت بده مامانمو راضی کنم میکه بدون تو نمیتونم  حالا رلم همون اولی ی بار دیگع بهش گفتم بیا خاستگاری ورگرن کات میگه باشه میام حرف میزنم  الان ب نظرتون کدوم واقعیه چیکارکنم خسته شدم بلاتکلیفی  ازطرفی هم دومی خیلی وابسته شده دلم میسوزه 

الان یه چی بگم ناراحت میشی.خب هنوز بااون اولی کامل تموم نکردی چرادومی رو امیدوارکردی؟!بعدچراباز ازش خواستی بیاد؟یعنی خودش عقل واراده نداره؟گیرم ک بیاد تکلیف دومی چی میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یه چی بگم ناراحت میشی.خب هنوز بااون اولی کامل تموم نکردی چرادومی رو امیدوارکردی؟!بعدچراباز ازش ...

ناراحت نمیشم چ غلطی کردم اره گلم واقعا راست میگی الان چیکارکنم  خب اون ۶ساله  منم ازایندم میترسم گفتم شاید یکیشون بیاد   دومی  چندماهه  گریه میکنه میگه نری  میدونم داغون میشه چکارکنم الان  من ب هردوتا گفتم ک یکیشون بیادخاستگاری اخه سنمم کم نیست  

ناراحت نمیشم چ غلطی کردم اره گلم واقعا راست میگی الان چیکارکنم خب اون ۶ساله منم ازایندم میترسم گفت ...

عزیزم ب اولی که نمیشه زیادامیدبست دومی روهم اگه دلت پیشش نیس زودتر تکلیفشومعلوم کن.حالااین اولی واقعااااامیادجلو یاحرفه فقط؟

عزیزم ب اولی که نمیشه زیادامیدبست دومی روهم اگه دلت پیشش نیس زودتر تکلیفشومعلوم کن.حالااین اولی واقع ...

منم دوسش دارم دومی رو   ولی اون ۶ساله خیلی زیاده حالا ک گفتم بهش گفت میام حرف میزنم دلسردشدم ازش اگرم بیاد هیچ کارخاصی نکرده خسیس هست عذاب کشیدم چندسال  براهمین پا گزاشتم رو وابستگی وچندسال رابطه   دومی هم داغون میشه برم   من میخام احساسو ول کنم بچبسم ب اونی ک میاد برا زندگیم ایندم  هرکدوم بشه اون یکی داغون میشه  چ شرایط سختی دارم گلم 

منم دوسش دارم دومی رو ولی اون ۶ساله خیلی زیاده حالا ک گفتم بهش گفت میام حرف میزنم دلسردشدم ازش اگر ...

وقتی میگی اولی اذیتت کرده خب تمومش کن ۶سال زیاده اما بحث یه عمرزندگیه.ببین باکدوم خوشبخت تری کناره احساس عقلم بایدباشه.اماخیلی خوب فکراتوبکن شرایطتت خیلی حساسه قشنگ بشین ب ایندت فک کن حتی شده بامشاورحرف بزن که خیالت راحت بشه.موفق باشی عزیزم