fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 عنوان واقعاگیرکردم 66 بازدید | 10 پست سلام من بارلم ۶ساله رابطه داریم دیدم جلونمیاد یعنی اصلا نیومده تاحالا خاستگاری رفتم بایکی دیگه اشناشدم چندماهه وابستم شده میگه میام خاستگاری یکم فرصت بده مامانمو راضی کنم میکه بدون تو نمیتونم حالا رلم همون اولی ی بار دیگع بهش گفتم بیا خاستگاری ورگرن کات میگه باشه میام حرف میزنم الان ب نظرتون کدوم واقعیه چیکارکنم خسته شدم بلاتکلیفی ازطرفی هم دومی خیلی وابسته شده دلم میسوزه 1404/03/02 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimi2025 عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 1437 باهاش کات کن گوشیتو خاموش کن یه مدت رهاش کن اگر واقعا بخوادت جلو می یاد ولی در نهایت پشیمون می شی چون دوستت نداره به نظر من
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 14445 الان یه چی بگم ناراحت میشی.خب هنوز بااون اولی کامل تموم نکردی چرادومی رو امیدوارکردی؟!بعدچراباز ازش خواستی بیاد؟یعنی خودش عقل واراده نداره؟گیرم ک بیاد تکلیف دومی چی میشه
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 باهاش کات کن گوشیتو خاموش کن یه مدت رهاش کن اگر واقعا بخوادت جلو می یاد ولی در نهایت پشیمون می شی چو ... کدوم
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 الان یه چی بگم ناراحت میشی.خب هنوز بااون اولی کامل تموم نکردی چرادومی رو امیدوارکردی؟!بعدچراباز ازش ... ناراحت نمیشم چ غلطی کردم اره گلم واقعا راست میگی الان چیکارکنم خب اون ۶ساله منم ازایندم میترسم گفتم شاید یکیشون بیاد دومی چندماهه گریه میکنه میگه نری میدونم داغون میشه چکارکنم الان من ب هردوتا گفتم ک یکیشون بیادخاستگاری اخه سنمم کم نیست
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 14445 ناراحت نمیشم چ غلطی کردم اره گلم واقعا راست میگی الان چیکارکنم خب اون ۶ساله منم ازایندم میترسم گفت ... عزیزم ب اولی که نمیشه زیادامیدبست دومی روهم اگه دلت پیشش نیس زودتر تکلیفشومعلوم کن.حالااین اولی واقعااااامیادجلو یاحرفه فقط؟
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 شش سال تو با طرف تو رابطه بودی بعد هنوز تکلیف ت رو مشخص نکرده ن عزیزم هی وعده میداد الان ک بادومی اشناشدم میگه من میام چیکارکنم
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 عزیزم ب اولی که نمیشه زیادامیدبست دومی روهم اگه دلت پیشش نیس زودتر تکلیفشومعلوم کن.حالااین اولی واقع ... منم دوسش دارم دومی رو ولی اون ۶ساله خیلی زیاده حالا ک گفتم بهش گفت میام حرف میزنم دلسردشدم ازش اگرم بیاد هیچ کارخاصی نکرده خسیس هست عذاب کشیدم چندسال براهمین پا گزاشتم رو وابستگی وچندسال رابطه دومی هم داغون میشه برم من میخام احساسو ول کنم بچبسم ب اونی ک میاد برا زندگیم ایندم هرکدوم بشه اون یکی داغون میشه چ شرایط سختی دارم گلم
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2413 الان یه چی بگم ناراحت میشی.خب هنوز بااون اولی کامل تموم نکردی چرادومی رو امیدوارکردی؟!بعدچراباز ازش ... درخواست میدم گلم قبول میکنید
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 14445 منم دوسش دارم دومی رو ولی اون ۶ساله خیلی زیاده حالا ک گفتم بهش گفت میام حرف میزنم دلسردشدم ازش اگر ... وقتی میگی اولی اذیتت کرده خب تمومش کن ۶سال زیاده اما بحث یه عمرزندگیه.ببین باکدوم خوشبخت تری کناره احساس عقلم بایدباشه.اماخیلی خوب فکراتوبکن شرایطتت خیلی حساسه قشنگ بشین ب ایندت فک کن حتی شده بامشاورحرف بزن که خیالت راحت بشه.موفق باشی عزیزم