2821
2789
عنوان

فرهنگ زن ستیز

1083 بازدید | 35 پست

چند وقت پیش یه سایتی بودم، یه دختری یه پست گذاشته بود که ۴۳ سالمه و تا الان ازدواج نکردم. یه پسر ۳۷ ساله اومده خواستگاریم،یه بار طلاق گرفته، دو دلم. میشه راهنماییم کنید. نمی دونید کاربرای مرد اون سایت چه اهانت هایی به اون دختر بیچاره کردند. یکی گفت تو با این سن و سال داری حالا برای خواستگارت ناز هم می کنی، تو الان باید به فکر قبرت باشی، یکی دیگه از کاربرای مرد هم برگشت گفت، میخوای شوگر مامیش بشی. خیلی برام جالبه، یه زن که فقط شش سال از یک مرد بزرگتره میشه شوگر مامی، ولی اگه یه مرد، مثلا بیست سالم از زن بزرگتر باشه، شوگر ددی به حساب نمیاد تو فرهنگ ما و یه چیز عادیه. اون دختر بنده خدا فقط اومد یه سوال کرد، ولی کاربرای مرد اون سایت چنان مسخرش کردن و بهش زخم زبون زدن، واقعا قلبم شکست.تو فرهنگ ما زن چهل سال به بالای مجرد، عملا هیچ ارزشی نداره، چون عملا تو این فرهنگ، زن کالای جنسیه. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

خاک بر سر احمقشون 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید باورش برات سخت باشه ولی بدتر از این حرفا رو خود زنا به جنس خودشون میزنن

زن ستیزی از خود زن ها شروع شده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

لطفا تاپیک اخرم ببینید خیلی احتیاج دارم ب کمکتون

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

متاسفانه بله

همیشه دوست داشتم پسر بودم

از جنسیتم راضی نیستم به خاطر همین

ولی ما زنها باید اعتماد به نفس داشته باشیم

همین که اومده نظر پرسیده یعنی اعتماد به نفس نداشته بتونه خودش تصمیم بگیره 

اونا که بی فرهنگ بودن و حرف بدی زدن ولی ازدواج خانم با ۶ سال کوچکتر از خودش هم درست نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

همه جا فرهنگ ستیزه گر هست،

تو ایران خیلی کمتره،

اگه خیلی تو یوتیوب خارجی تو بخش های جوک ها و میم هاشون بگردید،

متوجه میشید این فرهنگ تو اونا نهادینه تره نسبت به اینور،

حتی هنوز فرهنگ برده داری اونور هست،

مخصوصا که گروه های نژاد پرست دارن دوباره محبوب میشن،

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

شاید باورش برات سخت باشه ولی بدتر از این حرفا رو خود زنا به جنس خودشون میزننزن ستیزی از خود زن ها شر ...

دقیقا

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز