2777
2789

خودم تو کودکی دغدغه م اسباب بازی هام بود

بعدش تو ۱۵, ۱۶ سالگی فیلمای عاشقانه ی کره ای دیدم جوگیر شدم و دغدغه ی دوس پسر داشتم.

۱۸ سالگی دغدغه ی کنکور و دانشگاه داشتم 

تو دانشگاه دغدغه ی نمره و کار داشتم 

الان دغدغه ی درامد کم و معیشت دارم و از وقتی دانشگاه رو تموم کردم حس میکنم دیگه پیر شدم ولی تا قبل اون خودمو کوچولو میدیدم 

شما سن و دغدغه تون رو بگید ، میخوام ببینم تو سال های اینده چی واسم دغدغه میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو دهه ۳۰‌سالگی و تمام دغدغه هام فقط شده یه چیزی وسواس فکری شدید و درمانش چندین ساله😢بخاطر آستری ...

منم احساس میکنم وسواس فکری دارم 😥

درباره ی چه چیزایی استرس میگیرتت؟

من قبلا برا امتحانات استرس میگرفتم ، الان برای رسیدن به موعد سال اجاره خونه استرس میگیرم 

۲۳ 

امتحانای دانشگاه 

رسیدن به موقع بار جدید آنلاین شاپم 

پول برای خرید جنس های جدید 

پول برای رفتن به کلاس و گرفتن مدرکم 

شهریه دانشگاه رو باید تسویه کنم 

دیگه تا صبح فقط میتونم از دغدغه هام بگم 

درگیری های احساسی هم روش

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

۲۴ 

دغدغه  تکمیل کردن جهیزیه 

عروسی کردن وبعدشم دنبال کار و حرفه یا هنری رفتن 

اما در حال حاضر دغدغه  ازمایشاتم دارم که اشتباه باشه و دکترم تو تشخیصش تجدید نظر کنه و کلیه هام سلامت باشن🫠

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

منم احساس میکنم وسواس فکری دارم 😥درباره ی چه چیزایی استرس میگیرتت؟من قبلا برا امتحانات استرس میگرفت ...

چیرای الکی جدی هر چیزی انقد تو سر خودم زدم‌ بیخود گریه کردم ک الان تبدیل شده ب وسواس فکری 

نه عزیزم تو شکر خدا نداری وسواس فکری یه چیز خیلیییی بدیه خدا دشمن آدمم ب این بیماری دچار نکنه 

دغدغه من پوله کلی آرزو داریم ک همش با پوله🥹🫠

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

2790
2778
2791
2779
2792