2821
2789

من دارم

نه خاک برسر همینجوری هست

کاریش نمیشه کرد

یکم رژیم مخصوص گرفتم کوچیکتر شد

مثلا بادمجان و گوجه و کلا سودا زا کم خوردم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی شما تنگی نفس داشتی بهترشدی؟؟؟ 

آخه آسم وتنگی نفس ما ارثی هست ومن ۵ساله ب شدت درگیرشم حتی موقع استراحت یهو حمله قلبی بهم دست میده انگار

( شعور )داشته باشید (لایک نکنید)شعور )داشته باشید (لایک نکنید)لایک نکنید)لایک نکنید

سلام عزیزم خوبی شما تنگی نفس داشتی بهترشدی؟؟؟ آخه آسم وتنگی نفس ما ارثی هست ومن ۵ساله ب شدت درگیرشم ...

سلام ، ببین یکم بهتر شدم ولی خوب نشدم... والا من اصلا نفهمیدم مال من از چی هست تنگی نفسم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز