2777
2789
شلام خواهر چقدر درست گفتی مخصوصا مدی بودن را واقعا حس ششمت درسته بنظرت من مهدیه ۲۶ سال تا ۲ سال دیگ ...

بله عزیزم بختت بلنده و کیس مناسبی سر راهت قرار میگیره عقلانی تصمیم بگیر و آروم و با گذشت باش زندگی مشترک بر پایه کوتاه اومدن دوطرفه بعضی وقتها پیش میاد که باید کوتاه بیای 

پس تصمیماتتو سنجیده بگیر 

تا یکی دوسال دیگه شما هم می‌رید خونه بخت و بنظرم خیلی خوشبخت میشید حداقل حال دلتون از موقعیتی که الان داخلشید خیلی بهتر میشه

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بنظرت من بازم ازدواج میکنم ؟ادم خوبی سراغم میاد ؟

بله ازدواج میکنید آدمهای زیادی سر راهتون قرار میگیرند 

و شما باید عقلانی و ریز بین انتخاب کنید آدم خوب میاد سر راهتون اگر بخاطر آدم بدی اونو نرنجونید و دورش نکنید 

عزیزم تمام حرفهای من از باب سرگرمیه امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشید 🫂 🫂 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
بله عزیزم بختت بلنده و کیس مناسبی سر راهت قرار میگیره عقلانی تصمیم بگیر و آروم و با گذشت باش زندگی م ...

چقدر حس خوبی دارید شما ازتون خیلی حس خوبی گرفتم خیر ببینید بنظرتون خانم  مسئول فروشگاه مون با من اخلاقش خوب میشه رامین داداشش هست  

خواهش میکنم ازتون منم بگید خیلی استرس دارم بابت امتحان ریاضی فردا نهم هستم و کشوری هستش به نظرتون سخ ...

یه دختر بامزه ای و انسان موفقی خواهی شد 

تلاشگری استرستو دور کن 

توی امتحان موفق میشی نترس فقط به تلاشت ادامه بده امتحان سخته ولی تو از پس خیلی سوالها برمیای 

عزیزم تمام حرفهای من از باب سرگرمیه امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشی 😍 😍 🫂 

میشه بگی محمد کار پیدا میکنه؟ کی؟کی میتونیم عروسی کنیم؟

محمد کار پیدا می‌کنه اما هر کاری که می‌ره یک بد شانسی باعث بیرون اومدنش میشن ولی در نهایت کار خیلی عالی براش پیدا میشه و در زندگی موفق میشه 

به امید خدا تا یکسال آینده😍زندگی با محمد ها در عین حال که سخته شیرین هم هست امیدوارم همیشه خوشبخت باشید 

میشه بگی من شاغل میشم ؟ چه مدت دیگه

باید دنبالش برید تا شاغل بشید با یه گوشه نشستن چیزی درست نمیشه 

اگر پیگیر باشید خیلی زود شاغل میشید

عزیزم من در آینده ازدواج دارم یا نه ؟

بله عزیزم همه دارند

شماهم به امید خدا ازدواج زیبایی خواهید داشت 😍

آدم منطقی هستش یکم جدیه بله اهل زندگیه اما بعضی وقتها حرفهای سردی میزنه که باعث دلخوری میشه بستگی د ...

ممنونتم عزیزم .

عزیزم میشه اینم بگی که مامانم خوب میشن ؟

طلاقم درست بود یا بی فکری . خیانتی که فکرشو میکردم درست بود؟عاشق اون زن بود ؟اون ازدواج می‌کنه ؟زود ...

طلاق عاقلانه ترین کاری بود که میتونستی انجام بدی 

درست بود اون تورو خوشبخت نمی‌کرد اگر یکسال دیگه باهاش میموندی دیگه راه برگشتی برات نمیموند توی باتلاق گیر میکردی 

اون ازدواج می‌کنه اما نه خیلی زود عاشق اون زن نبود وابستش بود و هست  نمیتونست برات همسری کنه

تو خوشبخت میشی این روزانه میگذره خودساخته ای آفرین بهت هرکسی جسارت تورو نداره زیبایی هم از لحاظ چهره هم قلب 

حس می‌کنی افسرده و ناچاری اما نیستی باید قوی باشی تا بگذرونیم ضربه بدی خوردی اما فراموش میکنی و باعث پیشرفتت میشه دنبال یه زندگی و یه کار جدید باش با استایرن بیشتر برس 

برای خودت زمان بزار خودتو تصمیماتتو دوست داشته باش حتی اگر اشتباه باشه 👌🏼👌🏼👌🏼💕💕

مثلاچه رفتاری ویا حرفی که باعث میشه دودل بشم ؟ گلم میگم اخرش به ازدواج ختم میشه یا اینکه ن

حرفهای سردی میزنه بعضی وقتها 

بله به ازدواج ختم میشه

مرسی عزیزم🤗🥺به نظرت تو چه ماهی یا چه وعده ای؟

بنظرم توی بهار 😍 امیدوارم همیشه خوشبخت باشی عزیزدلم😘💕

2790
2778
2791
2779
2792