2777
2789
آره دقیقاً کات کردیم ولی خیلی بامزه داریم چت می‌کنیم 🤣🤣🤣 امروز همش خنده بود مرسییییی

امیدوارم همیشه لبات بخنده عسلم😍🫂

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
امیدوارم همیشه لبات بخنده عسلم😍🫂

مرسی از محبتتون🙂🤍

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون هنری ک دلم میخواد یاد میگیرم وکلاس میرم‌ومربی میشم یا نظرم عوض میشع ؟ چی حس میکنی از این شغلی ک ...

حس میکنم شاید یکم مسیرش طولانی باش وسطاش خسته بشی کم بیاری و بفکر شغل دیگ باشی موفقیت شغلی برات هس اما دیرتر این حس من بود از پیامت قشنگم

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

سلام اسمم مهدیه ۲۶ سال بنظرت ازدواجم کی هست دوره یا نزدیک

تا یکسال دیگه کیس مناسبی سر راهت قرار میگیره 

به امید خدا  توی انتخابت دقت کن ازدواج یک تصمیم برای کل عمرته 

راستی بنظرم یکم مُدی هستی روی خودت یه کوچولو کار کن 😍😍😍

راستی این حرفام فقط از باب سرگرمیه امیدوارم خوشبخت ترین باشی

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
عزیزم میشه بگی چرا دودل میشم؟یعنی کس مناسبی نیست؟غریبه هست؟

رفتارها و حرفاش باعث میشه که یکم دودل بشی 

بله غزیبست

شانس منه هر چی بی تفاوته از بخت من درمیاد😂😑

خخخخ امیدوارم بهترینها رو تو زندگیت تجربه کنی و خوشبخت ترین باشی جانم🫂😍

دوستان حس ششمی دوست دارم وایب خودمم بگینباقی عزیزان که ریپلای کردن برگشتم جواب میدم حتما

م برمیگرده ؟

ازدواج داریم با هم؟

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

متوجه میشید چی سردش میکنه؟

بحث های بی موردتون

تا یکسال دیگه کیس مناسبی سر راهت قرار میگیره به امید خدا توی انتخابت دقت کن ازدواج یک تصمیم برای کل ...

محمدحسین چه حسی به من داره؟ به من فکر میکنه؟

چطور پسریه؟

امیر هنوزم به من فکر میکنه؟