2777
2789
نه،من کل بارداری استفاده میکردم،نمیخواد که بخوره،روی دندون میذاره

عزیزم من پزشکم گفت جذب میشه خداروشکربراشماهیچ ضرری نداشته

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی روز ی پادشاه ب وزیرش میگه ب نظرت تو مملکت بیشتر مردم چ شغلی دارن.. وزیر یکم فکر میکنه و میگه جوابتونو فردا میدم... 

فرداش میاد ی دستمال پیچیده ب سرش و میگه دندونم درد میکنه.. بعد هرکس شروع میکنه ی نظری میده... اون موقع وزیر ب شاه میگه تو مملکت بیشتر از هرچیز پزشک داریم(قصدجسارت ندارم فقط چون این داستان ب موضوع میخورد عنوان کردم) 

من موقع بارداری 1بار دندون درد شدم وحشتنااااک. عموم ک پزشکه بهم گفت ی سوزن رو با حرارت استریل کن چنبار بزن بالای همون دندون ب لثه. عصب اون قسمت رو بی حس میکنه و دردتو متوجه نمیشی

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

داشتم تاپیک میزدم راه حل فوری دندان دردچیه که این تاپیک ودیدم

ظهرداشتم سالاددرست میکردم یه کوچولوخیارخوردم که موقع جویدن دندونم شکست 😢دندونم به قدری دردگرفت که ازظهرتاحالاچندتامسکن خوردم میخک گذاشتم ونمک .عسل ودارچین .سیر هم زدم فایده نکردکه نکردفکم داره میفته ازدرد.تاهفته دیگه هم نمیتونم برم دکترچون نمیدونم باردارم یانه؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤