2777
2789

پیش خونمون یه طلا فروشی هستش

میگه میتونی هرچقد پول بدی طلا بخری از ما هر سوت که جمع شد میتونی بیای بخری

میگه این طلایی ک پول میدی خورد خورد از ما میخری با اجرت سه درصد هست

یعنی انگار طلای دست دوم

میگه اگه بخای طلا نو ورداری اجرتش ده درصد هست و وقتی خواستی ورداری سه درصد که داشتی کم میکنیم

طلا هشت درصد اجرت میدیم

منم متوحه نشذم یعنی چی

الان مثلا یک گرم ازش خریدم 

یعنی از طلام چقد کم میکنه

ویسش هست هرکی ایتا داره بفرستم گوش کنه بهم بگه

حرفش درسته ولی من باشم ترجیحم پارسیانه میخرم میزارم زیر سرم خیالم راحته 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته که همش سعی کن طلای دست دوم بگیری ولی متوجه حرفات اصلا نشدم نمیدونم چرا با اینکه خودم خیلی واردم بخوام طلا بگیرم خودم حساب میکنم فقط درصدشو بدونم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
حرفش درسته ولی من باشم ترجیحم پارسیانه میخرم میزارم زیر سرم خیالم راحته

الان من بخرم می ارزه 17سالمه میخام هفته ای 700تومن بدم بهش از پول تو جیبیم چیکار کنم؟؟؟ 

ایتا. داری ویسش رو بفرستم برات؟

ندارم متاسفانه عزیزم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

بهترین کار اینه که بری از یه طلافروشی معتبر هرماه اندازه پولی که میخوای پس انداز کنی سکه ی پارسیان یا اپادانا و....بگیری حالا چندسوتی یا گرمی

بعد چند گرم که جمع شد برو انگشتری چیزی بخر

چون به بعضی طلافروشیا اعتباری نیست یهو دیدی جمع کرد رفت 

بعدم دیگه پولتم بی ارزش نشده طلایی هم که میخری پیش خودته 

اجرت ده درصد یعنی طلای مثلا گرمی ۷ میلیون رو هفتصد هزار تومن حق ساخت طلا ساز میدی 

ولی سه درصد رو گرمی دویست هزار تومن میدی .

البته هفت درصد هم سود فروشنده ست 

ینی تقریبا طلای هفت میلیونی رو با اجرت ده درصد  باهات ۸۵۰۰ حساب میکنه 

طلای با اجرت سه رو حدودا گرمی ۸ میلیون 

البته من نمیدونم الان طلا چنده رو هفت میلیون حساب کردم 

الان من بخرم می ارزه 17سالمه میخام هفته ای 700تومن بدم بهش از پول تو جیبیم چیکار کنم؟؟؟

یه قلک بزار هر دو یا سه ماه ک‌ جمع شد به یه ملغی رسید برو دست دوم بگیر

همین الان هم طلای نو ۷ درصد هم هست!

تو ۳ درصد الان میدی موقع خریدش هم ۸ درصد کم میکنه میشه ۱۱ درصد

تا گردن کلاه میذاره سرت 

پس فقط دست دوم بخر

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز