2777
2789
از الان عادتش ندیا بعدا دهنت سرویس میشه

خواهر موندم تو دوراهی ، دو دلم ، من بهش جواب رد دادم نامزدیمم باهاش بهم زدم ولی باز پیگیری میکنه ، من بخاطر اخلاقش میترسم تو زندگی ب مشکل بخورم ، خیلی دنبال حرف میگیره و سخت چیزی رو قبول میکنه کمی هم خسیس هست ، حتی همین مهریه هم میگه ۱۴تا بیشتر نمیکنه و راستش من راضی نیستم

پس چرا نامزد سابق من هرچی باهاش حرف میزدم ب هر زبونی اما حرف گوش نمیکرد ، چطور شما میگی مردا زود خر ...

فقط مردای خر زود خر میشن عزیزم مردای که چشممشون  به یه تیکه گوشت میفته از خود بیخود میشن هر چی بگم مهریه می‌کنن خری بیش نیستن مرد زن مرد زندگی بکن دنبال اینه زنشو نگه داره از روی عشق نه از روی ترس مهریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مردای خر زود خر میشن عزیزم مردای که چشممشون به یه تیکه گوشت میفته از خود بیخود میشن هر چی بگم م ...

عزیزم من موندم تو دوراهی ، نامزد سابق من قسم میخوره ک ادم خوبیه و دنبال یه زندگی ساده اس ، ولی یه اخلاق بد داره حرف حرف خودشه ، خب اگه دوسم داره چطور ب حرفم گوش نمیده

خواهر موندم تو دوراهی ، دو دلم ، من بهش جواب رد دادم نامزدیمم باهاش بهم زدم ولی باز پیگیری میکنه ، م ...

ببین به نظرم اگه دوباره پیگیری کرد باهاش رابطتو دوباره شروع کن ولی یجوری بزارش تواب نمک میدونی چی میگم که باهاش بیشتر اشنابشو سریع نپر عقد کن 

فقط مردای خر زود خر میشن عزیزم مردای که چشممشون به یه تیکه گوشت میفته از خود بیخود میشن هر چی بگم م ...

عزيزم چقدر خوب گفتي منم مثه شما فكر ميكنم

الانم در شرف ازدواجم با مردي كه ١٤ بيشتر نميندازه ميگه الكي بالا بندازم و نتونم بدم خوشت مياد 

راجع به شروظ ضمن عقد مثه حق طلاق و حق تنصيف اموال هم فكر نميكنم محضري كنه

از نظر اخلاق و شرايطش هم بگم مشكلي نداره 

حالا نظر شما چيه من رو مهريه حساس باشم؟

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
یه استخاره بکن اگه واقعا دوراهی موندی

عزیزم هر وقت استخاره گرفتم همش خوب میاد ، ولی از اخلاق نامزدم با هرکی مشورت گرفتم همش میگن زندگی با همچین ادمی سخته ، البته واقعا هم اینقدر مثلا سر مهریه هم باهام بحث میکرد دیگه کلافه شدم ، نمیدونم چرا اینجوریه ولی خودش همچنان پیگیره ، منم راستش دوسش دارم ولی تردید زیادی دارم

عزیزم هر وقت استخاره گرفتم همش خوب میاد ، ولی از اخلاق نامزدم با هرکی مشورت گرفتم همش میگن زندگی با ...

فبول کن اگه بقیه اخلاقش خوبه بنظرم مرد زرنگ و محترمی میاد ببین مرد احمق تا دلت بخاد ریخته تو این زمونه مرد زرنگ حواسش به همه چیز هست اون زرنگه که نمیخاد تو چاه بیفته با خودش حساب میکنه از بس شنیده بخاطر مهریه زنها چجوری زندگی هارو خراب می‌کنن نمیخاد خودشو پشت میله های زندان ببینه ، شوهر منم همون اول پاشو کرد تو یه کفش گفت فقط ۱۴ تا با زبون بازی میگفت برام خیلی ارزش داری که با پول و سکه قابل مقایسه نیست تو اگر دوستم داری ۱۴ تا قبول کن آخرش کم آوردم دیدم اینقد که همه چیزش خوبه الانم از شرایط زندگیم راضی هستم مهریه ام از همه زن داداشام جاری هام کمتره ولی زندگیم بهتره 

عزيزم چقدر خوب گفتي منم مثه شما فكر ميكنمالانم در شرف ازدواجم با مردي كه ١٤ بيشتر نميندازه ميگه الكي ...

نه حساس نباش مردی که نخاد بده همون ۱۴ تا رو هم نمیده اگه قصدت زندگیه برو جلو پیغمبر فرموده  شگون زن خوب مهریه پایینه، هر کس گفت همین سخن پیامبرد بزن تو دهنش ... من زن داداشم وکیل بود ۷۰ تا سکه رو نتونسته بعد از ده سال از داداشم بگیره چرا چون داداشم نخواست بده پس کسی که نخاد بده وکیلشم نمیتونه بگیره 

فبول کن اگه بقیه اخلاقش خوبه بنظرم مرد زرنگ و محترمی میاد ببین مرد احمق تا دلت بخاد ریخته تو این زمو ...

وای دقیقا همین حرفا رو میزنه ، میگه چرا ارزش خودتو ب سکه میدونی ، ولی من خانوادم با ۱۴ تا موافق نیستن ، از طرفی ما غریبه هستیم و سنتی اشنا شدیم  ، حالا ب قول شما ادم محترمیه ولی خب یه سری اخلاقا داره ک نگرانم میکنه 

وای دقیقا همین حرفا رو میزنه ، میگه چرا ارزش خودتو ب سکه میدونی ، ولی من خانوادم با ۱۴ تا موافق نیست ...

خب پدرمادر که راه هست راضیشون  کنی اگه واقعا دوسش داری قبول کن اگه فک میکنی اونم دوست داره قبول کن برو حرم  توکل کن به امام رضا خوشبختیتو  ازش بخاه از این مخمصه دوراهی بیرون بیای 

وای دقیقا همین حرفا رو میزنه ، میگه چرا ارزش خودتو ب سکه میدونی ، ولی من خانوادم با ۱۴ تا موافق نیست ...

کلا پدرمادرا  تو ازدواج بچه ترسو هستن حقم دارن خیلی از پدر مادرا با همین ترسهاشون  دخترشون رو کنار خودشون ترشی انداختن چون دختر هم یاد نداشت بفکر آیندش  باشه درسته باید حرف پدرمادر رو گوش داد اما تاجایی که آیا کنی با ایندت بازی نشه سنت رو در نظر بگیر موقعیت خانوادگی خداستگارهای که داشتی همه رو در نظر بگیر من وقتی شوهرم اومد خواستگاریم بهترین خواستگارم بود مطمئن بود اگه تا ۴۰ سالگی هم صبر میکردم مثل اون نمی‌آمد از همه خواستگارام قیافش موقعیتتش  بهتر بود خودمم داشت سنم میرفت بالا برای همین رو مهریه تمرکز نکردم چون دیدم قصد جفتمون زندگیه

اونم هست ولی ترجیح میدم ازدواج نکنم یا انتخاب آدم اشتباهی اول طرف میاد خواستگاری دختره ببینه موقعیتش ...

ببین عزیزم هر کس اگه بدونه طرف مقابلش آدم اشتباهی ازدواج نمیکنه 

اگه تو تحقیق بگن ازدواج نمیکنه 

من خودم اگه میدونستم جواب بله نمیدادم ولی بعضی چیزا تو تقدیر و سرنوشت آدمه 

ببین عزیزم هر کس اگه بدونه طرف مقابلش آدم اشتباهی ازدواج نمیکنه اگه تو تحقیق بگن ازدواج نمیکنه من خو ...

ازدواج گاهی هندونه سر بسته هست ولی نود درصد خانومها فقط می‌خوان شوهر کنن و اگه موقعیت عالی باشه پزشو بدن اون ده درصد باقیمانده مثل شما هستند که بدشانسی آوردن گلم ولی اون نود درصد مقصر خودشون و خونواده هاتون هستند چقدر تاپیک خیانت دوران نامزدی دیدیم گفتیم تموم کن دختره رفته شش ماه بعد جدا شده یا بچه دار شود شوهرش ترک عادت نکرده یا گفته نامزدم قرص میخوره مشکوکم ولی باز عروسی کرده یا گفته نامزدم خیلی تعصبی و شکاکه باز رفته سر زندگیش یا تو عقد چند بار مراسم به هم خورده باز رفته سر زندگیش مشکل اینه زنانی جدا میشن برای نیاز مادی صیغه میشن و اونقدر راحت وارد رابطه میشن مردها خیانت میکنن اگه ما زنها گوهر وجودمون رو به راحتی در اختیار دیگران قرار ندیم خیانت مردها هم از بین می‌ره شاید هفتاد درصد مرد مقصر باشه ولی اون زنی هم خودش تسلیم می‌کنه مقصره یا مردی حالت روانی داره دو شخصیتی معتاده خب آزمایش جدا سازی ازش بگیرم طرف سه روز قرص متادون بخوره آزمایش بده اعتیاد به مرفین نداره مگه دختر بزرگ کردن تو این جامعه راحته راحت میدین دست یه مرد مهریه بالا قبول کنید فکر کردین اون مرد دست از پا خطا نمیکنه و زنانی مدام دنبال لباس و آرایش و فتنه و مادرشوهرش چی گفت جاریم چیکار کرد خواهر شوهرم اله بله  گاهی میگم خوش به حالشون مثل من درد ندارن اینا شده دغدغه شون ولی چرا به خاطر حذف دیگران محیط خونواده خودشون سمی میکنن چرا سیاست همسرداری نمی‌دونن چرا برا جهیزیه و لباس و آرایش و مهمونی و مسافرت پول خرج میکنن با همسرشون  دو ماه یه بار مشاوره نمیرن زندگی سخته و توقع بالا ولی بهتره زندگی کنیم با تموم کاستی ها شاد باشیم شکرگزار و به خونواده این انرژی مثبت رو هدیه کنیم