برا عقدم چی بپوشم عقد محضری هست چه استایلی خوبه پوشیده باشه مدل مو چجوری سال یا روسری نامزدم ایران نیست عقدمون از راه دور هست ولی خب اینجا ما میریم محضر چه لباسی خوبه عکس بدین مرسی مدل
اگر مراسم ندارید موهاتو اتو کن، لباس هم میتونی کت سارافون یا اگ چادر داری کت شلوار بپوشی
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میشناسیم همو هم فامیلیم هم عشق بچگیم باهمم قبل ازدواج دوست بودیم مراسم که بعدش داریم ولی خب کلا مختل ...
خب کت سارافون پوشیدس
جوراب رنگ پا بپوش پات معلوم نباشه
یا کت شلوار بده بدوزن، کت روبگوتازیرباسن بدوزن برات
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍