2777
2789
عنوان

آی وی اف 1404

425 بازدید | 19 پست

سلام منم دوسال پیش پانکچر شدم ۲۰سالمه پارسال یک بار انتقال دادم و مثبت شد ولی تو پنج هفتگی ایست رشدی کردم و سقط شد الان یک هفته میشه دوباره انتقال دادم و یک هفته دیگه باید برم برا آزمایش برام دعا کنین دوتا جنین بلاست انتقال داد

تنبلی تخمدان کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین دی دارم 

راستی قبل انتقال گرمیجات زیاد بخورین کلا سردی رو حذف کنین  هر شب شکمتونو با روغن سیاهدانه ماساژ بدین و با پارچه ببندین صبح انتقال قبل از اینکه برین برای انتقال و شب قبل انتقال کله پاچه بخورین خوبه 

بعد انتقال گرمی نخورین سردیجات بخورین  هر روز روزی ۱۵تا۲۰عدد لوبیا سبز ابپز کنید بخورین اگه از مزش خوشتون نیومد یکم نمک و آبلیمو بزنین شیر زیاد مصرف کنید به بگیرین با یه کوچولو شکر بجوشونین بخورین اینا برای لانه گزینی و تشکل قلب خوبه تا ۷هفته اینا رو استفاده کنین خوبه 

یک لیوان اب کنین و یک قاشق نشاسته گل مخلوط کنین بخورین هر روز کسایی که تیرویید دارن روز درمیون 

زردچوبه هویچ آویشن آناناس سیر ممنوع 

گورجه ادویه گوجه سبز گیلاس کم مصرف شه 

هرچی میخواین بخورین تو نت جستو جو کنین ویتامین آ و میتامین سی نداشته باشه برا جنین خوب نیست امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم موفق باشید

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلو برات گذاشته؟من دوست داشتم زمانی بتونم ای وی اف کنم دو قلو بزارمسه قلو هم میزارن؟

اره دوتا بلاست گذاشت دفعه قبل سه تا گذاشت ولی بسته رو باز نکرد ببینه بلاسته یا نه بماند که خیلی استرس و عصبانیت داشتم دفعه قبل و یکی گرفت رشدش وایستاد 

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

انشالا با خبر مثبت شدنت بیای عزیزم

مرسی عزیزم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه فداتشم 

اره دوتا بلاست گذاشت دفعه قبل سه تا گذاشت ولی بسته رو باز نکرد ببینه بلاسته یا نه بماند که خیلی استر ...

مرسی

ایشالا به سلامتی کاااامل دنیا بیاری

من نزدیک ۴۰ هستم، تازه میخام ازدواج کنم، فرصت فرزندآوری کمه، اما نمیدونستم تا سه قلو رو میزارن برا آدم یا نه ک یهو سه تا بچه دنیا بیاد و ...

خدا رو چه دیدی

مرسیایشالا به سلامتی کاااامل دنیا بیاریمن نزدیک ۴۰ هستم، تازه میخام ازدواج کنم، فرصت فرزندآوری کمه، ...

مرسی عزیزم 

اونو جنین شناس تشخیص میده چند تا بزاره بعدشم معلوم نیس وضعیت تخمکاتون چطور باشه اگر هم سه تا انتقال بده چه معلوم سه تاش بگیره هرچه زود تر اقدام کنید به نفعتونه عزیزم 

شما مثبت شدین؟؟؟

7روز دیگه آزمایش دارم دعا کن برام عزیزم 

7روز دیگه آزمایش دارم دعا کن برام عزیزم

انشالله مثبت میشی عزیرم منم ۴ روز پیش انتقال داشتم امروز تو خواب ارگاسم شدم خیلی نگرانم نمیدونم عوارض داروهاس هورمونا به هم ریختن یا چی، این بلا چی بود اومد به سرم

انشالله مثبت میشی عزیرم منم ۴ روز پیش انتقال داشتم امروز تو خواب ارگاسم شدم خیلی نگرانم نمیدونم عوار ...

وای من این بلا دو شب پیش سرم اومد نمیدونم چرا 

عزیزم توکل بر خدا کن ان شاالله ی هفته دیگه با خبرهای خوب خوشحالمون کنی خودم این مراحلو گذروندم

ان شاالله ممنون عزیزم چیشد برا شما خوب پیش رفت خدارو شکر؟؟

ان شاالله ممنون عزیزم چیشد برا شما خوب پیش رفت خدارو شکر؟؟

بله تابستون پارسال منفی شد ، پاییز خدارو شکر یکیش گرفت

ان شاالله بزودی روزیت بشه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله تابستون پارسال منفی شد ، پاییز خدارو شکر یکیش گرفتان شاالله بزودی روزیت بشه

خدارو شکر😍

مرسی عزیزم ان شاالله