2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهدالعسل خیلی عالیه آنلاین شاپ ها دارند و خوب با اینهمه دوش گرفتن و استفاده از بادی اسپلس و خوشبو کن ...

اره چون میدونه حس بویایی ندارم اذیت میکرد و هم اینکه خیلی دوست داره تحقیرم کنه و نشون بده از من سر تره چون قیافش مشکل داره و هیکل و قیافه ی قشنگی نداره یه جورایی عقده ای شده و چون من از نظر همه قشنگتر و اندام و چهره ی مناسبی دارم دوست داره منو هی بکوبه یعنی نشون بده که خودش از من سرتره و من هیچ ارزش و زیبایی ندارم. 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

شهد العسل میزنم الان اصل عربیش خیلی راضی ام و بوش خیلی ماندگار و خوبه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
عزیژم اصلا به طور مداوم مام های شیمیایی رو استفاده نکن خیلی ضرر داره و سرطان زاس.. سرکه سیب خانگی ...

فقط همینو امتحان نکردم حتما امتحان میکنم

خب قشنگم شاید دیگه خیلی غیر طبیعی یه دکتر برو تنظیم بشه اینجوری خودت داری نابود میشی

اونقدر بو نمیده ولی خانوادگی این مشکل رو داریم و البته بقیه به خوشبویی معروفن و من فقط همین شوهر همیشه اذیتم میکرده وگرنه بقیه به منم میگن که خوشبویی

اره چون میدونه حس بویایی ندارم اذیت میکرد و هم اینکه خیلی دوست داره تحقیرم کنه و نشون بده از من سر ت ...

پس مشکل از شما نیست عزیزم هیچوقت نباید عیب هارو به همسر گفت چون اون میشه نقطه ضعفتون همه عرق میکنند مهم اینه که با انواع مام و بادی اسپلش و اینا باعث بشیم بوی بد نگیریم 

شماهم که رعایت میکنید پس بوی بد نمیدید دیگه خودتونو اذیت نکنید 

بهش بگید یه قرص پیدا کردم استفاده میکنم خداروشکر حس بویاییم برگشته بعد هر موقع اومد سمتت بگو چقدر بو میدی پاهات بو میده دهنت بو میده اه 

بعد چند وقت خودشو جمع می‌کنه می‌فهمه چقدر کارش بد بوده

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
اونقدر بو نمیده ولی خانوادگی این مشکل رو داریم و البته بقیه به خوشبویی معروفن و من فقط همین شوهر همی ...

واقعیت اینه شوهرت داره از نقطه ضعفت استفاده میکنه دیگه به روش نیار

پس مشکل از شما نیست عزیزم هیچوقت نباید عیب هارو به همسر گفت چون اون میشه نقطه ضعفتون همه عرق میکنند ...

دقیقا همینکارو باهاش کردم البته خدا انگار دلش برام سوخت یکم خیلی کم بوی بد رو حس میکنم

الهی بمیرم برات مرتیکه چرت و پرت میگهمام داو بزن و اسپری دئورانت داو قیمتش هم مناسبه ابی یا بنفشش رو ...

فداتشم عزیزم خدا نکنه چشم.