2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 42 پست
قربونت برممممم🥲🥲عزیزم تو خب خیلی تمیزی و رعایت میکنی معلومه بو نمیدی ایم مرتیکه سسشعر گفته تا الان ...

نه اگه همون موقع شسته باشم نه کسی نگفته ولی اجیم حس بویاییش خیلی تیز و قوی هست اگه خیلی عرق کرده باشم چرا بهم گفته و من سریع میرم حمام و خوشبو و مام میزنم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز بخدا استفاده کردم اثر نداشت چیزی نمونده که استفاده نکردم انواع و اقسام مام ارزون و گرون و داروه ...

خب قشنگم شاید دیگه خیلی غیر طبیعی یه دکتر برو تنظیم بشه اینجوری خودت داری نابود میشی 

عزیژم اصلا  به طور مداوم مام های شیمیایی  رو استفاده نکن خیلی ضرر داره و سرطان زاس.. سرکه سیب خانگی .. حتما خانگی شرکتی نباشه .. با یک مقدار اب قاطی کن .. با پنبه بزن به زیر بغلت .. ۳ دقیقه بعد کامل بشور .. دیگه اصلاااا عرقت بو نمیده تا یک هفته .. عرق میکنی ها ولی بو نمیده .. من همیشه انجام میدم عالیه .. 

نفهمیدم بنی همش رو دورع گف؟عحب ادمیه

اره دروغ میگفت که بو میدم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
نه اگه همون موقع شسته باشم نه کسی نگفته ولی اجیم حس بویاییش خیلی تیز و قوی هست اگه خیلی عرق کرده باش ...

خب پس میخواد اذیتت کنه شوهرت

اگه اینجوری بود بقیه ام بهت میگفتن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من از وقتی لیزر کردم و کچل شده کامل بو نمی ده اصلا. گفتم شاید ربط داشته باشه

من چون زیاد بغلم رو میشورم و حمام میرم نمیزارم مو رشد کنه زود شیو میکنم 

تو سایت یکی می‌گفت گل بنفش ومحمدی و دم می‌کنه میخوره عرقش بو‌نمیده من خودم سورملینا استفاده میکنم یه ...

میشه اسم بادی اسپلش رو بگید؟ 

عجب دروغگوییه ادم اصلا حمام بره بعدش اسپری یا مام بزنه بو نمیده 

خاک مرداب امتحان کردی؟؟؟

اونو بزن یه جورایی خاصیت درمانی داره

من یه بار یک مام نامناسب زدم زیر بغلم بو گرفت هر چی میشستم بی فایده بود خاک مرداب زدم مشکلش رفع شد 

چرا خطر ناکه میشه بگید نمی‌دونستم

اره من 3 سال استفاده کردم روزی دوبار میزدم اجیمم همینطور غددلنفاوی بغل ورم میکردن و به شدت دردناک چون جلوی عرق رو میگیره و بدن نمیتونه عرق رو دفع کنه خدایی نکرده ممکنه تبدیل به سرطان بشه دکتر گفت دیگه استفادش نکن

شهدالعسل خیلی عالیه آنلاین شاپ ها دارند 

و خوب با اینهمه دوش گرفتن و استفاده از بادی اسپلس و خوشبو کننده امکان ندارن بوی بد بدید باز حتی اگر عرق هم کنید دیگه بوی بد نمیده از کجا فهمیدید همسرتون دروغ میگه؟؟ مرض داشتند ایشون که اعتماد بنفستونو باخاک یکسان کردن بهشون گفتید حس بویایی ندارید حتما بخاطر همونه اذیتتون میکرده

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
عجب دروغگوییه ادم اصلا حمام بره بعدش اسپری یا مام بزنه بو نمیده خاک مرداب امتحان کردی؟؟؟اونو بزن یه ...

اره خاک مرداب هم دارم زدم تاثیر نداشت