دوستان من خیلیییییییی عرق میکنم حتی تو سرما که سگ لرز میزنیم من باز زیر بغلم عرق میکنه فکرشو کنین از حمام کردن ک خسته میشم میرم فقط بغلمو با شامپو بدن یا مایع میشورم و خشک میکنم اینم بگم روزی 4 یا پنج بار اینکارو میکنم و هرروز حمام میرم که موهام نابود شده کچل شدم و اینم بگم که بعضی وقتها چون موهام تمیز و خشک هست شامپو سر نمیزنم فقط بدنمو میشورم اصلا نمیزارم بو بگیره بدنم بااینکه حس بویایی ندارم مادرزادی ولی اینکه هی میرم میشورم( دیگه بو نمیدم) چون حس بویایی ندارم و خیلی عرق میکنم حساس شدم خیلی میشورم و محصولات ضد عرق میزنم و خوشبو کننده زیاد میزنم ولی شوهرم هرموقع اومد پیشم میگه بو میده بغلت و حتی گریه هم میکنم میگم همین الان شستم و اسپری زدم که.... باز میرم میشورم که پوست بغلم کنده میشه... خلاصه دیشب فهمیدم بهم دروغ میگه که بغلم بو میده چون لذت میبره من رو تحقیر کنه یا اذیت کنه...... خیلی ضربه ی بدی خوردم که همش دروغ بود از بس بهم گفته اعتماد بنفسم نابود شده بود و همش حس میکردم یه تیکه آشغالم که خیلی بو میدم... 🥺🖤
( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
قربونت برممممم🥲🥲عزیزم تو خب خیلی تمیزی و رعایت میکنی معلومه بو نمیدی ایم مرتیکه سسشعر گفته تا الان ...
نه اگه همون موقع شسته باشم نه کسی نگفته ولی اجیم حس بویاییش خیلی تیز و قوی هست اگه خیلی عرق کرده باشم چرا بهم گفته و من سریع میرم حمام و خوشبو و مام میزنم
( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیژم اصلا به طور مداوم مام های شیمیایی رو استفاده نکن خیلی ضرر داره و سرطان زاس.. سرکه سیب خانگی .. حتما خانگی شرکتی نباشه .. با یک مقدار اب قاطی کن .. با پنبه بزن به زیر بغلت .. ۳ دقیقه بعد کامل بشور .. دیگه اصلاااا عرقت بو نمیده تا یک هفته .. عرق میکنی ها ولی بو نمیده .. من همیشه انجام میدم عالیه ..
نه اگه همون موقع شسته باشم نه کسی نگفته ولی اجیم حس بویاییش خیلی تیز و قوی هست اگه خیلی عرق کرده باش ...
خب پس میخواد اذیتت کنه شوهرت
اگه اینجوری بود بقیه ام بهت میگفتن
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
اره من 3 سال استفاده کردم روزی دوبار میزدم اجیمم همینطور غددلنفاوی بغل ورم میکردن و به شدت دردناک چون جلوی عرق رو میگیره و بدن نمیتونه عرق رو دفع کنه خدایی نکرده ممکنه تبدیل به سرطان بشه دکتر گفت دیگه استفادش نکن
و خوب با اینهمه دوش گرفتن و استفاده از بادی اسپلس و خوشبو کننده امکان ندارن بوی بد بدید باز حتی اگر عرق هم کنید دیگه بوی بد نمیده از کجا فهمیدید همسرتون دروغ میگه؟؟ مرض داشتند ایشون که اعتماد بنفستونو باخاک یکسان کردن بهشون گفتید حس بویایی ندارید حتما بخاطر همونه اذیتتون میکرده
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)