2777
2789
عنوان

خیانت دیدم بیاین میخوام داغش کنم

1646 بازدید | 72 پست

من چند روز پیش متوجه خیانت شدم

خیانتش به این صورت بود که گفت دارم میرم کردستان برای پیگیری کارهاش

اما سر از شمال دراورده و هنوزم نمیدونه که من اطلاع داره

دختره هم میدونم خیلی وقته باهم در ارتباطن و اینکه از وجود من باخبر نیست از این مطمئن شدم

الان اون هنوز شمال هست و به من گفته تا شنبه برمیگردم ،شنبه ک برگشت میخوام حضوری برم پیشش و بیرون بیرون اونجا همون لحظه از خودمون فیلم و عکس بگیریم یجوری که مثلا مال همین الان هست

بعد تمام چت هامون صدا،تماس، پیامک ها و هرچی هست به اضافه اونارو واسه اون دختره بفرستم

و اینکه همونجا هم به خودش از سفر شمالش بگم

میخوام حقارتش رو با چشم ببینم چون فکر میکنه برای من خیلی ادم بارزشی هست

بنظرتون خوبه؟

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...

از وجود تو باخبر نیست؟؟؟کجا

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من از همه وجودم برا کسی که بهش خیانت میشه میسوزم شوهرته؟ چند سالشه ؟ تو رو دوس داره؟

شوهرم نیست نامزدم به هم محرمیت داشتیم و رابطه داشتیم دارم میسوزم

خودش می‌گفت دوسم داره و یجوری بود که اصلا حتی شک هم نکردم

الان که فهمیدم این کارو کنم بنظرتون اوکیه؟

واقعا شرایط ناراحت کننده ای هست❤️ قوی باش دختر جان😘

و بنظرم اگر همچین کاری کردی هم همون موقع که باهاش رفتی بیرون نگو که فهمیدی شمال بوده، بزار همون دختره بعد دیدن عکس ها حالشو بگیره و تو خودت رو بکش کنار و نشون بده اون برات اهمیتی نداره تا حسرت از دست دادنت رو بکشه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
واقعا شرایط ناراحت کننده ای هست❤️ قوی باش دختر جان😘و بنظرم اگر همچین کاری کردی هم همون موقع که باها ...

حسرت چی عزیزم 

من بچه سقط کردم ازش منو به بدترین شکل ممکن کوبید منو

شوهرم نیست نامزدم به هم محرمیت داشتیم و رابطه داشتیم دارم میسوزمخودش می‌گفت دوسم داره و یجوری بود که ...

بنظرم همین کاری که میگی رو آنجا م بده .مگه اون دختررو دوس داره یا رابطش باش موقتو الکیه؟ 

حسرت چی عزیزم من بچه سقط کردم ازش منو به بدترین شکل ممکن کوبید منو

وااای رابطه داشتید یعنی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
بنظرم همین کاری که میگی رو آنجا م بده .مگه اون دختررو دوس داره یا رابطش باش موقتو الکیه؟

نمیدونم در چه حده رابطشون

ولی در حدی هست که دختره رو برده شمال یا هم اینکه دختره خودش شمالیه این رفته

نهایتا هم این اشنایی برمیگرده به همین یکماه 

من قبل از اون بودماون نهایتا یکی دوماهه...و اینکه چیکار میخواد بکنه وقتی همه چیو بفهمه

چی بگم والا اونم یه راهی براخودش پیدا میکنه واا مگه شماچندسالته سعی گن یه جوری با دختره کناربیایی تاواست دردسردرست نکنه