2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

486 بازدید | 26 پست

خدایا من دیگه نمیکشم تا کی رفتارای زشت شوهرمو تحمل کنم

تا کی زجر بکشم من

شوهرم یه مترسکه کامله فقط منتظره هرچیزی که مادرخواهرش میگن این چشم بسته قبول کنه

اونا بگن ماست سیاهه این میگه سیاهه

امروز از دخترم شنیدم پسر خواهرشوهرم جلوش اونجاشو نشون داده 

خیلی داغونم من همیشه سر این قضیه اعتراض میکردم که نمیخوام بچه م بدون من جایی بره بمونه انقدر این بچه رو نبر خونه مادرت

خواهره یه پسر داره تقریبا همسنن  شوهرم قیامت بپا میکرد که تو میخوای منو از خانواده م جدا کنی نه اونا حواسشون جمعه یعنی مادرشوهرم اینجوری یادش داده بود 

الان دخترم این حرفو گفت داغ کردم حالم بده 

بیشرف فک کن زبونم لال به بچه ش تجاوز هم کنن عین خیالش نباشه

خیلی این چند وقت تحت فشارم هم از طرف بچه ها هم زندگی هم یه شوهری که اینجوری روانمو چنگ میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت غهمید و هیجی نگفت؟ چه احمقه اتیش گرفتم

یه کاری کن

کفتی بهش عکس العملش چی بود؟

حالا از فامیلای تو این کاز میکردن میکشتشون و لات میشد

ببین دیکه نذار دخترت بدون تو بره

تو زنگ بزن دعوا کن جرشون بده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

مادر جن ده تر از شوهر من باز کسی نیس 

یه بیعرضه و بی غیرتیه بیا و ببین

تخم سگ حاریه

پول من براش کار میکنم

من بهش همه چی دادم و هرچی خریدم 

الان حاری ورش داشته 

من دلسوزم بر شوهرم 

خاک بر سرم اگه دوباره این آشغال رو محل سگ بزارم

دلشاد هستم...💍

گلم تنخا راهش اینه ک درسته خودتم زجر میکشی ولی هرجا دخترتو خواست ببره خودتم برو باهاش اصن خدارو چ دیدی شاید انقد رفتی اخرش ببینه تو هی چسبشی دیگه دخترتو نبره ک خودتم نری واقعا شوهر ابله داشتن سخته چقددد خره

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

این خیلی خوبه دخترتون همه چیز میگه بهتون ولی اصلا پیشش با همسرتون بحث نکنین راجبه این موضوع بعد ترس برمیداره دیگه نمیگه بهتون پس کنترل کنین عصبی نشین تعقیر رفتار ندین پیشش ،با همسرتون هم برین بیرون از منزل بگین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دختر و پسرخواهر شوهرت چند سالشونه؟

اصلا ساکت نشین قیامت بپا کن

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

این خیلی خوبه دخترتون همه چیز میگه بهتون ولی اصلا پیشش با همسرتون بحث نکنین راجبه این موضوع بعد ترس ...

چرا مشاوره چرا میدی؟

شوهره می براش تو دل خطر هیچی هم بهش نگن؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

چرا مشاوره چرا میدی؟شوهره می براش تو دل خطر هیچی هم بهش نگن؟

اصلا دقت نداشتین انکار بدجور عصبی هستین،گفتم منزل جلو دخترشون بحث نکنن باهم برن بیرون از منزل که دخترشون متوجه نشه ،ببرتش شوهرش بیرون هرکاری میخواد کنه ولی جلو دخترش چیزی نگه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.