2821
2789
عنوان

قرص جلوگیری

30 بازدید | 2 پست

خانما ممکنه قرص شیر دهی (جلوگیری) ب بدنم نسازه یک ماهه قرص میخورم این ما دو بار پریود شدم 16 اردیبهشت پریود شدم و بعد 7 روز پاک شدم و دوباره 26 اردیبهشت پریود شدم هنوز لکه بینی دارم بنظرتون قرص رو قطع کنم بعد قطع شدن قرص ممکنه بازم پریود بشم

آره ممکنه بدنت به قرص نخوره و این لکه‌بینی‌ها به خاطر همون باشه. می‌تونی قطع کنی، بعد قطع کردن ممکنه دوباره پریود شی یا چند وقت طول بکشه برگردی به روال قبلی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز