2777
2789
عنوان

رنگ مو برای عید

776 بازدید | 18 پست

سلام به همه ی خانمهای خوش سلیقه

من میخواستم موهامو رنگ کنم، راستش اولین بار میخوام از اینترنت خرید کنم، منتها قیمتش خوب باشه، میخوام ترکیبی خودم درست کنم یه چیزایی میدونم از رنگ کردن، ولی باز یه جا باشه خوب توضیح باشه خیلی مهمه واسم، شما یه سایت خوب واسه رنگ مو می‌شناسیم، فقط عجله دارم خواهشا زودی کمکم کنید :'(

چه رنگی میخوای

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاااشق رنگشم برا عروسیم همین رنگ بود، ببین من واسه عروسیم این رنگی کردم ولی نزدیک 300 تومن پول رنگ دادم!!(((، سه روز بعد عروسی رنگم شد زرد((، چرا؟ چون کیفیت رنگش داغون بود، بعد اون خودم فقط خونه رنگ میذارم، اینترنت هم میخرم مارک خوب، اگه میخوای این رنگی شه، برو سایت رخ نگار، فقط اونجا ی که تخصصی رنگ مو کار میکنن، بهشون بگی راحت راهنمایی میکننhttp://Rokhnegar.com موفق باشی گلم

اره عزیز دلم، تا بشم یه پودر دکلره دارن اسمش پودر یخه، ایتالیایی، فقط 15 تومنه، موهات داغ که نمیشه هیچییی، سرد هم میشه، حالا بری آرایشگاه، صد در صد موهات میسوزه، چون پودرهاشون خوب نیس، منتها حتما اکسیدان اینالیایی های مخصوص خودشو بردار، توش نرم کننده داره، ببین بهت قول میدم عالی میشه