2777
2789
عنوان

باورم نمیشه مثبت شده

133 بازدید | 9 پست

خدایا شکرت 

البته سه  روز قبل موعد بی بی چک منفی شد نا امید بودم فقط منتظر پریودی بودم الانه ۴ روز گذشته پریود نشدم و بی بی چک هم یه هاله انداخت ...تنها کسی که الانه مثل خودم خوشحال میشه بهش این خبرو بگم دخترم هست 

برم برای اطمینان شنبه آزمایش بدم بعد یه لباس نی نی بخرم بهش به عنوان کادو بدم خوله ؟؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اخرین پریودم ۲۲ فروردین بوده عقب انداختم ولی چون تنبلی دارم نمیدونم باردارم یا نه خدا کنه منم مث ...

انشاالله که هستی عزیزم

انشاالله که هستی عزیزم

پیامتون تو تاپیک یکی دیدم درمورد سقط..من ناخواسته باردارشدم..خودم قلبا دوس داشتن ولی عمقی فکر کردم دوتا بچه دارم کششش یکی دیگه ندارم.ی بارم قبلا سقط داشتم..موندم این و سقط کنم یانه .از عذاب وجدانش میترسم.امروز صبح همش افکار منفی تو سرم میاد.شوهرم هم چند بار گفته تا دیر نشده سقطش کن😑😔😩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پیامتون تو تاپیک یکی دیدم درمورد سقط..من ناخواسته باردارشدم..خودم قلبا دوس داشتن ولی عمقی فکر کردم د ...

نه عزیزم سقط نکن من شوهرم مجبورم کرد هی گفت دخترم کوچک هست گناه داره باید بزرگ بشه سقط کردم بعدش دخترم تصادف کرد یعنی من دخترمو با نذر و دعا از خدا خواستمش دوباره و گرنه زنده نبود و چقدر توبه کردم الانه هم که باردار شدم یه لحظه آرامش ندادم باد اون بچه از دست رفته هستم 

پیامتون تو تاپیک یکی دیدم درمورد سقط..من ناخواسته باردارشدم..خودم قلبا دوس داشتن ولی عمقی فکر کردم د ...

من چند بار اقدام داشتم برای بارداری ولی نشدم اینبار مثبت شد یه عالمه خدا دو شکر کردم

نه عزیزم سقط نکن من شوهرم مجبورم کرد هی گفت دخترم کوچک هست گناه داره باید بزرگ بشه سقط کردم بعدش دخت ...

عزیزم.منم شوهرم بدبیاری مالی زیاد اورد.چون قبلا سقط کردم.کل علابمای بارداریم میدونستم.هر لحظه منتظر ی علایم بودم.من اون دوتا موقع موعدم فهمیدم باردارم.وخیلی سریع ب دلم افتاد.ولی این هیچ علایمی نداشتم ورزش سنگین کردم.دیگه اون حس ششمی ک قبلا سراغم میومد نیومد.هیچ علایمای قبلیم نداشتم.گفتم اصلا باردارم نییتم .ولی وقتی این دوهفته بعد تاخیر اونم با بی بی چک فهمیدم .انگار خداخواست نشونم بده ک این میخام بمونه سقط نکن.پدر خدابیامرزم توخواب دیدم شادو خوشحال بود.من یکسال پریود نمیشدم مشکل پریودی داشتم.بچهام بادارو باردارشده بودم.. ولی این طوری انگار خیلی عجیب اوند

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...