ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کار همشون همینه. وقتی بچه هاشون جون میگیرن میندازن به صاحبخونه در میرن. چند بار این بلا سرمون اومده.
نه این بچه هاشو برداشت😂😂 من ذوقشو داشتم نگهشون دارم ولی رفتن همیشه میان و میرن یا اینکه تحویلشون میگیریم
تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم
میگن گربه بیاد تو خونه آدم بزاد خیلی شگون داره برا صابخونه برای ما پیش اومد واقعا هم داشت از نظر مال ...
اگه زایمان کنه خیلی خوبه ما دو سه باری حیاط پشتیمون دیدیم
تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم