2777
2789
عنوان

عرق سوز

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 84 پست
هعییی اینم شانس ما ولی تو مطبم چند نفر دیدم ک دو بار عمل کرده بودن احتمالا منم همین کارو کنم

ایشاله ک خیره. والا من ک دیگ جرعتش ندارم. ولی دکتره من تاحالا مورد ترمیمی نداشته. واقعا از بدشانسیم بوده ک اینجور شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا نوره واسه پوست تو خیلی سنگینههمین پودر موبر معمولی هاوقتی خوب شدی از حموم اومدی بیرون زینک اکسا ...

مرسی عزیزم. مال منم سفید بود ولی حیف ک بخاطر تجویز غلط دکتر سیاه شد. البته من خوب میشم ولی تا یکم عرق میکنم دوباره مثه اول میشه ک فک کنم پودر بچه بزنم خشک نگهش میداره

ایشاله ک خیره. والا من ک دیگ جرعتش ندارم. ولی دکتره من تاحالا مورد ترمیمی نداشته. واقعا از بدشانسیم ...

فرقی کردی عزیزم قوزت رفع شده صد در صد فرق کردی . من ن قوز داشتم ن بینیم گوشتی بود اتفاقا این بینیم گنده تر شده

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

یسوال. رفتم پودر بچه گرفتم. چطوری بزنم زیر بغلم. 😂 اومدم بریزم نصفش ریخت رو لباسام

وای آره حواست نباشه می ریزه و خیلی هم سخت پاک میشه رد سفیدیش می مونه

من می ریزم کف دستم بعد میزنم به بدنم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛

وای آره حواست نباشه می ریزه و خیلی هم سخت پاک میشه رد سفیدیش می مونهمن می ریزم کف دستم بعد میزنم به ...

روزی یبار میزنی دیگه؟ بیرون رفتنی هم میشه روش مام زد؟ 

ببخشید خیلی سوال پرسبدم 

روزی یبار میزنی دیگه؟ بیرون رفتنی هم میشه روش مام زد؟ ببخشید خیلی سوال پرسبدم

هر وقت که برم حموم یا بخوام برم بیرون آره میشه مام هم زد که لباس بیرونو کثیف نکنه

خواهش میکنم عزیزم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛