2777
2789
عنوان

عرق سوز

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 84 پست
نمیدونم اخه جواب میده. قبلا فقط درحد سوزش بود رفتم دکتر پمادی ک برام نوشت زدم بدتر شد. الان همش دون ...

حد اقلش اینه که اگر مفید نباشه مضرم نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاق ک نیستم.مام وحمام سرجاشه. فقط یه چندروز لباسم تنگ بود اینجوری شد ک رفتم دکتر با داروهایی ک اولش ...

آره لباس خیلی مهمه به خصوص تنگ و پلاستیکی باشه، اگه موقت هست خودت رو زیاد درگیر دارو نکن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
آره لباس خیلی مهمه به خصوص تنگ و پلاستیکی باشه، اگه موقت هست خودت رو زیاد درگیر دارو نکن

اولش موقت بود، باهمین درمان‌های خونگی خوب میشد ولی  اشتبا کردم رفتم دکتر بدتر شد. 

اولش موقت بود، باهمین درمان‌های خونگی خوب میشد ولی اشتبا کردم رفتم دکتر بدتر شد.

آهان پس احتمالا پوست نسبت به دارو دچار واکنش و حساسیت شده، نزن تا خوب بشه و سونا بخار واسه پاک سازی خیلی خوب هست، من نوجوان بودم زیاد میشدم و پدرم همینطور هست و با همین کاره پیشگیری کردم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

سلام عزیزم اون تاپیک و استارترش قفل کرده بود نتونستم جواب بدم ببین من میخاستم کامل واسم بزاره نذاشته نمدونم چیکار کنم دلم ب ترمیمه ولی ترس دارم بازم نمیدونم گیجم فقط میگم خاک برسرش ن مشکل تنفسی نداشتم خوبه ازین نظر وای اون چیزی ک میخام نشده صبر میکنم فوقش دوباره عمل 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

سلام عزیزم اون تاپیک و استارترش قفل کرده بود نتونستم جواب بدم ببین من میخاستم کامل واسم بزاره نذاشته ...

سلام خواهش میکنم اینقد ماحرف زدیم قفلش کرده. درخواستتو پذیرفتم بیا خصوصی اگ آنی. بنظر من 6ماه صبر کن ببین چطوری میشه

بینیت قشنگه ک اسی من میخاستم نوکش تیز بشه باریک بشه نشد عین مال تو . پل بینیم مثل مال تو بشه

یعنی برا تو اون قوس رو داده دوس نداری. من برعکس دوس داشتم قوس بده. من نیمه فانتزی میخواستم خیلی طبیعی درآورده. نوکش اینقدم تیز نیست ازروبه گرده. 

بعد ببین اصلا سر بالا نیست. بقول خودت یکی دوسال دیگ هم افتاده تر میشه

یعنی برا تو اون قوس رو داده دوس نداری. من برعکس دوس داشتم قوس بده. من نیمه فانتزی میخواستم خیلی طبیع ...

خراب نشده اسی مشکلی نداره ، ما وسواسیا بدرد عمل نمی‌خوریم بازم صبر کن تا یکسال جا افتاده تر میشه انشالله . ن من قوس ندارم برخلاف تو. پل بینیتم بالاس من این مدل میخاستم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی