2777
2789

تابحال شده نگران آینده باشین 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان من نگران آینده ای هستم که هیچ معلوم نیست 

میترسم نشه اون چیزی که میخوام

میترسم ضربه بخورم

میترسم بدتر بشه اوضاع

میترسم خانوادم از دست بدم 

فقط میخوام کار کنم پول در بیارم 

فقط پول 

بچه ها من می‌گفتم پول اوکی نیست حرفمو پس میگیرم

کار کنید و عشق کنید 

زندگی بازگشت نداره

هواستون باشه همه آدم نیستن همه رفیق نیستن همه عاشقتون نیستن همه ساده و دل دریای ندارن 

هر کسی هر حرفی رو میزنه باور نکنید

بخاطر آرامش خودتون از بقیه بگذرید

من نگذشتم زندگیم افتضاح شده ولی دارم اوکی میشم 

خودتون به خودتون انگیزه بدید 

به فکر کسی نباشید 

کسی براتون دلشون نمیسوزه بخدا این هایی که میگن ما رفیقتیم رفیق نیستن 

گاهی وقتا خانواده هم رفیقت نیست

خودت رفیق خودت باش

خودت تو تنها هات با خودت خوشبگذرون

با خودتون خلوت کنید 

نزارید وقتی دورتون شلوغ شد خود واقعیتون رو فراموش کنید

هواستون به خودتون باشه 

احساس میکنم سرتون رو درد آوردم 🙂 ببخشید دیگه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

اره دقیقا من همش به اون فکر میکنمتا الان که فقط درد کشیدیم کاش آینده خوبی داشته باشیم🫠

امیدوارم

الان من نگران آینده ای هستم که هیچ معلوم نیست میترسم نشه اون چیزی که میخواممیترسم ضربه بخورممیترسم ب ...

عزیزم راحت باش 

حرف هایی رو که زدی حق بودن

ولی باید به زندگی امید داشت 

من یه کتابی رو تازه خریدم خیلی تاثیر خوبی روم گذاشته من خیلی نا امید بودم کلا فقط انرژی منفی میدادم 

حالم اصلا خوب نبود از وقتی که اونو خوندم امیدوار تر شدم

فهمیدم که 

باید امید داشت

حرف های مثبت بزنیم به بد بختی ها فکر نکنیم و نترسیم چون به خدا ایمان داریم این کتاب خیلی تاثیر مثبتی داره تو آدم اگه خواستی فردا اسمشو میگم 

عزیزم راحت باش حرف هایی رو که زدی حق بودنولی باید به زندگی امید داشت من یه کتابی رو تازه خریدم خیلی ...

قربونت برم فداتشم من با خدا صحبت میکنم تنها رفیقی هست که به فکر پول نیست 

قربونت برم فداتشم من با خدا صحبت میکنم تنها رفیقی هست که به فکر پول نیست

دقیقا

هر چیزی رو که دوس داری رو بهش فکر کن بگو من بهش میرسم خدا کمکم میکنه 

اصلا نا امید نشو

به جای کمک خواستن از بنده ها از خدا کمک بخوا

از هیج چیزی نترس