2777
2789
عنوان

فیزیک نهایی

129 بازدید | 8 پست

اگه بخوام فیلم نبینم و فقط کتابو و فرمول بیست بخونم تمرینانتشو حل کنم نمره بالا میگیرم ؟صفر هم نیستم 

یک و دو رو قبلا خونده بودم سه رو هم قبل نهایی ها تموم کردم البته الان حس میکنم یادم نیست ،۴ مونده که نخوندمش

و اینم بگم امروز خسته بودم چون دیشب نخوابیده بودم خیلیی کم خوندم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو چقد منی😂😂 منم دقیقا از خستگی و شب بیداری دیشب سر سلامت بهداشت سلامتی مو از دست دادم و  نخوابیدم عوض امروز و کلا خواب بودم و کم خوندم😂

اکی گفته اونایی که فیلم میبینن نمره بالا میگیرن؟ 

عملا کسی که فیلم میبینه نمیخاد به خودش زحمتی بده 

فیزیکو باید خودت بخونی با فرمول بیست فصل که تموم شد بشینی تمرین های تو فرمول بیست رو حل کنی سوالات کتابو باز حل کنی  بسته های فرمول بیست و همرو با دقت بخون بعد اتمام هرفصل برو سراغ سوالای همون بسته ها 

بعد ک همه رو تموم کردی برو سراغ نمونه سوالات ۹۸ تا ۱۴۰۳ نمره تم عالی میشه  انشالله واسه منم دعا کن خوب بدم وقت کم نیاریم 

تو چقد منی😂😂 منم دقیقا از خستگی و شب بیداری دیشب سر سلامت بهداشت سلامتی مو از دست دادم و نخوابیدم ...

ولی دقیقا منم امروز دو بار خوابیدم ولی شدیداً کسلم من عادتمه شبای امتحان بیدار میمونم تا بیام برسم خونه و یه چیزی بخورم میشه ۱۱ صبح و من عملا از اونجا خواب شبانه م شروع میشه 😂

آره من خودم اصلا اهل فیلم نیستم بنظرم وقتم گرفته میشه اما انقدر همه تاپیک فیلم برای فیزیک زدن گفتم شاید چیز خارق‌العاده ای داره که تو کتابا نیست 

امیدوارم عزیزم نمرت عالییی بشه ❤️

2790
2778
2791
2779
2792