2777
2789

اینجا واقعا تاپیک هایی میبینم که توش به چند نفر بی احترامی شدالان یه تاپیک دیدم که درمورد یکی از بازیگران عشق ابدی بود 

من اصلا این فیلم رو نمیبینم و قیافه بازیگر هاش رو هم تا حالا ندیدم

ولی جوری استارتر به یه بیماری و بازیگر بی احترامی کرده بود

فکر کنم اونجا فقط من نی نی یار رو تگ کردم و چند نفر هم گزارش زدن که تاپیک تعطیل شد

تازه با این همه بعضی هایی هم بودن که اون کار زشت رو ادامه میدادن و با استارتر میخندیدن

واقعا جای تاسف هست

بعد توقع نداشته باشیم که ایران درست بشه

وقتی شما با هموطن خودتون بی اخترامی میکنید قیافه اش رو مسخره میکنید واقعا فقط شخصیت خودتون رو پایین میارید

اینجا مادرانی هم هستن که بچه ای سندروم داونی دارن و از این فرشته ها مراقبت میکنن

اگر تاپیک شما رو میدید فکر میکنید ناراحت نمیشد؟

با اون فحشی که دادید؟

اینکه کسی رو فقط به خاطر ظاهرش تحقیر کنی، **هیچ افتخاری نداره**—فقط نشونه‌ی کوچیک بودن ذهن و شخصیتته. 😐💔  

**احترام یه انتخابه،** و تو با این حرفایی که زدی، انتخاب کردی که کوچیک دیده بشی.  

هیچ آدمی با تخریب و تحقیر دیگران بالا نمی‌ره؛ فقط **شخصیت خودش رو پایین می‌کشه.**  

بجای اینکه سعی کنی با حرفای توهین‌آمیز جلب توجه کنی، **یاد بگیر که ارزش واقعی آدم‌ها به قلب و رفتارشونه، نه ظاهرشون.**  

اون چیزی که واقعاً زشته، **حرفای توهین‌آمیزه، نه کسی که داری بهش می‌خندی.** 😌🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چند حفرتون توی اون تاپیک بودید ولی واقعا باعث تاسف هست که بعضی هاتون بجای اینکه به استارتر ه ...

من نخندیدم ولی واقعا افتضاحه کلا برنامه خوبی نیس 

مردم به خاطر این بیشتر نفرت دارن 

اون ایرانی نیست افغانیه

باشه عزیزم اصلا افعانی باشه

جرا به بیماری توهین کرد؟❤️

جرا باید برای قیافه کسی که دست خودش نبود از یک فحش استفاده کرد؟

من واقعا قبول دارم افغانی ها خیلی کارهای بدی مردن ولی من هیچوقت نمیتونم که ببندم

چون بچه هایی هم که تازه اونجا به دنیا میان گناهی نکردن❤️❤️

من نخندیدم ولی واقعا افتضاحه کلا برنامه خوبی نیس مردم به خاطر این بیشتر نفرت دارن

نمیدونم عزیزم من برنامه اش رو نگاه نکردم❤️

ولی خیلی بده از یک فحش بد برای توصیف قیافه اش استفاده مرد

من اگر یک بچه ای داشتم که این بیماری رو داشت واقعا با دیدن این تاپیک خیلی ناراحت میشدم😔❤️

ولی عزیزم اون اشخاصی که بچه سندرومی دارن مسعولش دیگران نیستنا توی بارداری بهشون میگن سندروم داره بگتون بندازین خودشون نگه داشتن تازه همین سندرومی ها کلی هزینه ب ای دولت داره دیگه ولی خوب بله با مسخره کردن کسی موافق نیستم

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

بعضیا زاده شدن انگار واسه توهین و دعوا راه انداختن تو تاپیک دیگران مثل این تاپیک زیاد دیدم همشون ناراضین از فحاشی و دعوا و بی احترامی جوری میان دعوا میندازن که مشکل اصلی فراموش میشه جواب بدیم تعلیق میشیم ندیم همینجور به کاراشون ادامه میدن واقعا نمیدونم چی بگم @niniyar‍ لطفا رسیدگی کنید همونطور که گفتم خیلی کاربرا این مشکلو دارن